Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

"23o EKO ALL STAR GAME 2019"

Έλαμψαν οι Σερραίοι στη Γιορτή του Μπάσκετ

Το SerresBasket έδωσε το «παρών» στο "23ο ΕΚΟ ALL STAR GAME 2019" όντας το μοναδικό τοπικό Μέσο Ενημέρωσης που κάλυψε από κοντά τα αθλητικά δρώμενα στη σάλα "Nick Galis Hall" στο θρυλικό Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Η γιορτή ξεκίνησε με τον αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο ανάμεσα στον «Όλυμπο» και τον «Κίσαβο». Τους τυπικά φιλοξενούμενους κοουτσάρισε η προπονήτρια του Πανσερραϊκού, Ευδοξία Καρυοφυλλάκη και μάλιστα ο «Κίσαβος» μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι κέρδισε τον «Όλυμπο» με 31-37.

Στον διαγωνισμό των τριπόντων επικράτησε ο Αναγνώστης Τσίλης του «Κισάβου» (παίκτης του ΑΣΑΜΚ ΙΡΙΣ ΚΑΒΑΛΑ), ενώ M.V.P. του παιχνιδιού ανεδείχθη ο αθλητής των «μπλε», Γιώργος Μακρής (αγωνίζεται στον ΑΣ ΠΑΣΚΑ).
Στην αναμέτρηση των "Rising Stars" με τους "All Time Stars", οι νέοι νίκησαν τους παλιούς με 120-115. Οι παλαίμαχοι υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή (επικεφαλής προπονητής του Αριστοτελείου/Πανσερραϊκού) έκαναν τη μεγάλη επιστροφή στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης (72-45 τελείωσε το πρώτο μέρος) και λίγο έλειψε να κλέψουν τη νίκη στο φινάλε.


Ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής του Άρη, Στράτος Βουλγαρόπουλος συμμετείχε στον αγώνα, σκόραρε 8 πόντους και ξεσήκωσε τους φιλάθλους με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, ενώ έλαβε μέρος και στον διαγωνισμό των καρφωμάτων "Super Dunk Contest" κάνοντας δύο εξαιρετικά καρφώματα (το πρώτο με δύο μπάλες, ενώ στο δεύτερο είχε τη βοήθεια του συμπαίκτη του, Βασίλη Χρηστίδη).

Τον "Super Dunk Contest" κέρδισε ο Γιάννης Αγραβάνης που είναι μέλος της ομάδας του Περιστερίου, ενώ το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα και αυτό του διαγωνισμού τριπόντων απέσπασε πανάξια ο αθλητής του Άρη, Δημήτρης Φλιώνης που ήταν καταπλητικός.
* Το SerresBasket ψήφισε τον Δημήτρη Φλιώνη.

Τα χορευτικά συγκροτήματα, οι μασκότ των ομάδων της Α1, οι τσιρλίντερ ομόρφυναν ακόμη περισσότερο την εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του «Παλέ ντε Σπο» βρέθηκε ο Σερραίος ασίσταντ κόουτς της ανδρικής ομάδας του Άρη, Βαγγέλης Σπυρίδης, ενώ στο κλειστό γυμναστήριο ήταν και ο Γιάννης Αρχοντίδης μαζί με τον Θωμά Γκούτζια.

Σχόλιο από SerresBasket: Ίντερνετ, νερά, αναψυκτικά και ένα εξαιρετικό Press Kit από πλευράς ΕΣΑΚΕ προς τους δημοσιογράφους. Πολλά Μπράβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: