Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Δωρεάν εκδρομές σε Κομοτηνή και Γεωργιανή

Το ανδρικό τμήμα, αλλά και το παιδικό τμήμα των «κόκκινων» θα δώσουν δύο πολύ σημαντικούς αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα τα «λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 12.30 μ.μ. τον Αστέρα Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής στον Τελικό του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ «ΤΑΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» και επιθυμούν διακαώς την κατάκτηση του τροπαίου.

Μια μέρα νωρίτερα οι παίδες του Αριστοτελείου/Πανσερραϊκού θα αναμετρηθούν με τον Αρίωνα Ξάνθης στο «στολίδι» της Γεωργιανής στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του Πρωταθλήματος. Τα «λιονταράκια» θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη-πρόκριση.

Ο Πανσερραϊκός γνωρίζοντας καλά τον σπουδαίο ρόλο που παίζει η παρουσία των φιλάθλων σε τέτοιου είδους αγώνες έλαβε την απόφαση να φροντίσει για τη δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων τόσο στην πόλη της Θράκης, όσο και στο χωριό του νομού Καβάλας.

Όσοι Σερραίοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες αυτούς μπορούν να επικοινωνήσουν ως την Παρασκευή 29 Μαρτίου το μεσημέρι στο τηλέφωνο 6955 536806 (κ. Λίτσα Κουντουρά) για να εξασφαλίσουν τη δωρεάν μεταφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: