Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το γράψαμε και ισχύει! «Λιοντάρι» ο Γεωργιανός!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανσερραϊκός ενημερώνοντας τους φιλάθλους της ομάδας για την απόκτηση του Παντελή Γεωργιανού, κάτι το οποίο διαβάσατε πρώτα εδώ πριν από 2 ημέρες.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των «κόκκινων» έχει ως εξής:


«Ο νταμπλούχος Πανσερραϊκός Κρι Κρι ξεκινά την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του με μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα ουσιαστική μεταγραφή ενόψει της συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία μετά από 11 χρόνια. 

Ο Σερραίος "στρατηγός" Παντελής Γεωργιανός (28 ετών, 1.85μ., point guard) θα φορά την κόκκινη φανέλα με το "λιοντάρι" στο στήθος και με το ταλέντο, την ευστροφία και την πραότητα που τον διακρίνει ως χαρακτήρα και ως καλαθοσφαιριστή, αναμένεται να οδηγεί τους «κόκκινους» στις μάχες του προσεχούς Πρωταθλήματος. 

Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ στα 10 του χρόνια στην ακαδημία της ιστορικής Α.Ε.Σ. και με την ένωση των Σερραϊκών ομάδων συνέχισε στους Ικάρους. 

Με τη φανέλα του Πανσερραϊκού αγωνίστηκε ως έφηβος και διακρίθηκε φτάνοντας στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, ενώ συμμετείχε με την ανδρική ομάδα και στο πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. 

Στη συνέχεια έπαιξε για 3 χρόνια στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τους Ικάρους, ενώ ως play maker ήταν βασικός συντελεστής στην άνοδο από την Γ’ στη Β’ Εθνική, όπου και αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια. 

Καλωσόρισες Παντελή στη μεγάλη "οικογένεια" του Πανσερραϊκού! 

Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές νίκες με την ομάδα μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: