Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Α' ΦΑΣΗ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Πανάξιος νικητής στον κάμπο ο Πανσερραϊκός

Ολύμπια Λάρισας - Πανσερραϊκός Polieco: 54-60

Με το δεξί ξεκίνησαν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι «λιονταρίνες». Η ομάδα του Βαγγέλη Καρατσομπάνη κέρδισε στη Λάρισα την τοπική Ολύμπια, στην αναμέτρηση που διεξήχθη νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «κόκκινες» με την εκτός έδρας επιτυχία που σημείωσαν, πήραν την πρόκριση και την επόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουν στο ΔΑΚ Σερρών τον Παναθλητικό.

Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο (14-14).

Στη δεύτερη περίοδο οι «κόκκινες» ανέβασαν την απόδοσή τους εξασφαλίζοντας προβάδισμα 10 πόντων (28-38).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Πανσερραϊκός Polieco μπλόκαρε επιθετικά απέναντι στην άμυνα ζώνης των γηπεδούχων με συνέπεια η Ολύμπια να "ροκανίσει" τη διαφορά (42-44).

Στις αρχές της τέταρτης περιόδου οι "λιονταρίνες" βρέθηκαν να χάνουν με 46-44. Οι "κόκκινες" δεν πτοήθηκαν, συγκεντρώθηκαν, κυκλοφόρησαν καλά τη μπάλα, απειλούσαν διαρκώς το αντίπαλο καλάθι και μπήκαν εκ νέου στη θέση του οδηγού φτάνοντας τελικά στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Γιαννουλής - Τσάλας

Δεκάλεπτα: 14-14, 28-38 (ημ.), 42-44, 54-60

Πανσερραϊκός Polieco (Καρατσομπάνης): Πελτέκη 11, Θανοπούλου 5 (1), Γαϊτάνη 14 (3), Πιτσιάβα 2, Τσάντα 6, Μπακιρτζίδου 11, Χωλοπούλου 11 (1), Γκανάτσιου, Βάννα, Γκέγκα, Κεφαλά, Δαμιανάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: