Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Να μετατρέψει το «σπίτι» του σε απόρθητο κάστρο

Στα ύψη βρίσκεται το ηθικό των αθλητριών του Πανσερραϊκού POLIECO μετά το σπουδαίο διπλό που σημείωσαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον αγώνα που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην Πυλαία.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό το ξέρει καλά ο Βαγγέλης Καρατσομπάνης, ο οποίος συνεχάρη τις παίκτριές του για την εκτός έδρας νίκη που πέτυχαν, αλλά ο προπονητής των «κόκκινων» έχει ήδη ζητήσει από τις καλαθοσφαιρίστριες να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τη ΜΕΝΤ.

Η ΜΕΝΤ δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν (έχασε από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου με 46-59), αλλά αυτό το γεγονός την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη ως ομάδα, αφού θα έρθει στις Σέρρες με στόχο να ρεφάρει την ήττα που έκανε στο γήπεδό της.

Βέβαια ο Πανσερραϊκός έχει τον πρώτο λόγο για την εξασφάλιση του ροζ φύλλου αγώνος υπό την προϋπόθεση ότι θα πιάσει καλή απόδοση.

Οι «λιονταρίνες» πρέπει να μετατρέψουν το «σπίτι» τους σε απόρθητο κάστρο, προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, η οποία θα τους δώσει τεράστια ώθηση στη διοργάνωση της Α2.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: