Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Και επίσημα στον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ ο Θεοδωρίδης

Το SerresBasket σας ενημέρωσε εγκαίρως για τον ερχομό του Ραδή Θεοδωρίδη στον πάγκο του Πανσερραϊκού.


Οι «κόκκινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τη συνεργασία τους με τον 54χρονο προπονητή.

«Η διοίκηση του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ανακοινώνει ότι έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε χθες ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. Κοκολιός Φώτης. 

Ο κόουτς που πριν από δύο χρόνια «έχτισε» αυτή την ομάδα, την οδήγησε πέρυσι στην κατάκτηση του πρώτου νταμπλ της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. στην 55χρονη ιστορία της και, μετά από μια δεκαετία, στην επιστροφή της στις Εθνικές Κατηγορίες, μετά τις μέτριες φετινές της εμφανίσεις και τις δύο συνεχόμενες ήττες που υπέστη στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποχωρεί, μαζί τον βοηθό του κ. Ανδρεάδη Άκη, σα φίλος! 

Ευχαριστούμε από καρδιάς και τους δύο για τη συνεργασία και την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική τους καριέρα. Τα καθήκοντα του προπονητή της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει πλέον ο 54χρονος Δραμινός Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Θεοδωρίδης Ραδής. 

Ο έμπειρος κόουτς που θα καθίσει στο τιμόνι των «λιονταριών», έχει πετύχει άνοδο την ιστορικής ομάδας του ΚΑΟΔ από τη Β’ Εθνική, ενώ στην Α2 Κατηγορία εργάστηκε δύο χρονιές ως βοηθός του κ. Τακιανού τόσο με την ομάδα της γείτονας πόλης όσο και με τη Λευκάδα. 

Επίσης, είναι καλός γνώστης της Γ΄ Εθνικής, αφού κοουτσάρισε στην κατηγορία τις ομάδες των Τιτάνων Δράμας και της Ελευθερούπολης. 

 Καλωσόρισες κόουτς στη μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού που σύσσωμη σου εύχεται υγεία, φώτιση και δύναμη για να έχεις επιτυχίες με την ομάδα μας! 

Το Δ.Σ. του Τμήματος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: