Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Διαζύγιο» Πανσερραϊκού με Κοκολιό - Ραδής Θεοδωρίδης ο «εκλεκτός»

Ο Φώτης Κοκολιός αποτελεί παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία των «λιονταριών». Μετά και την ήττα από τη ΜΕΝΤ ο Κοκολιός υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση και  οι παράγοντες του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ θεώρησαν σωστό να κινηθούν για άλλον προπονητή, προκειμένου να  «αφυπνισθεί» η ομάδα, η οποία έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Φώτης Κοκολιός πανηγύρισε τη περσινή σεζόν το «νταμπλ» με τους «κόκκινους» και την άνοδο στη Γ' Εθνική, στην οποία επέστρεψε ο Πανσερραϊκός μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.
Οι υπεύθυνοι των «λιονταριών» είχαν επαφές με προπονητές εκτός Σερρών και ο  Ραδής Θεοδωρίδης αναμένεται να αναλάβει το κοουτσάρισμα των «κόκκινων».

Ο Ραδής Θεοδωρίδης είναι έμπειρος τεχνικός έχοντας  διατελέσει προπονητής σε συλλόγους της Δράμας (ΚΑΟΔ, Απόλλων).

Γιος μεταναστών του Γεωργίου και της Μαρίας Θεοδωρίδη. Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1965 και από μικρή ηλικία ζει στη Δράμα την οποία θεωρεί ιδιαίτερη πατρίδα του. Είναι πατέρας δύο αγοριών του Γιώργου, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και του Δημήτρη, φοιτητή στο Αίγιο στο τμήμα Φυσικοθεραπείας.
Είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχος του τμήματος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και εργάζεται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση από το 1998. Παρακολουθεί το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών για Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Φυσικής Αγωγής στην «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» στα ΤΕΦΑΑ των Πανεπιστημίων Δημοκρίτειου και Θεσσαλίας.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: