Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

'Επεσε η αυλαία στα Τουρνουά Πανσερραϊκού - Α.Ε.Σ. και Ορφέα Νέου Σκοπού

Έπεσε η αυλαία χτες στα Χριστουγεννιάτικα Τουρνουά που διοργάνωσαν Πανσερραϊκός - Α.Ε.Σ. (Αγόρια) και Ορφέας Ν. Σκοπού (Κορίτσια).

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους και των 3 συλλόγων για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν εδώ και αρκετούς μήνες, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και να φύγουν ευχαριστημένες από τα μέρη μας οι αποστολές των ομάδων που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.

Δυστυχώς όμως ο κόσμος δεν έδωσε βροντερό «παρών» στα παιχνίδια, ιδίως στους αγώνες των Αγοριών. Μάξιμουμ 100 άτομα στο ΔΑΚ Σερρών, λιγότερα στην Ομόνοια, ενώ το στενάχωρο είναι ότι οι άνθρωποι που ζούνε στις κωμοπόλεις (Σιδηρόκαστρο, Νιγρίτα, Ηράκλεια) δεν γέμισαν τα γήπεδα (40-50 φίλαθλοι όλοι κι όλοι).

Στο Νέο Σκοπό τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα, ενώ στη Νέα Ζίχνη έτσι κι έτσι.
Στο Τουρνουά του Ορφέα αυτό που «χάλασε» κάπως το όμορφο κλίμα ήταν η ένταση που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην αναμέτρηση του Άρη με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, με τους διαιτητές να κλείνονται στο καμαράκι. Ευτυχώς ο Γιώργος Καράγκουτης λειτούργησε ως «πυροσβέστης» και τελείωσε κανονικά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μπράβο στον Υπεύθυνο Γραφείο Τύπου των «ασπρόμαυρων», Παναγιώτη Καγιογλίδη, ο οποίος ανανέωνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την σελίδα του Ορφέα στο Facebook με φωτογραφικό υλικό, βίντεο και τα αποτελέσματα κάθε ημέρας. 

- Την πρώτη θέση στο Τουρνουά των Αγοριών κατέκτησε ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο οποίος στον Μεγάλο Τελικό κέρδισε τον ΓΑΣ Κομοτηνή με 61-43.

Σχόλιο από SerresBasket: Του χρόνου το ένα τουρνουά πρέπει να γίνει 27-30 Δεκεμβρίου και το άλλο 2-5 Ιανουαρίου.

** ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: