Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θεοδωρίδης: «Κάποιοι καλοπληρωμένοι παίκτες πρέπει επιτέλους να μας βοηθήσουν»

Ο κόουτς του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ, Ραδής Θεοδωρίδης μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα των «κόκκινων» με τον Μακεδονικό μίλησε στο SerresBasket αναφέροντας τα εξής:

«Χάσαμε δικό μας παιχνίδι. Ο Μακεδονικός μας το έδινε και εμείς δεν το παίρναμε. Το ανδρικό δεν είναι παιδικό, ούτε εφηβικό. Όταν αστοχείς σε λέι-απ, όταν δεν βάζεις βολές, όταν δεν ακούς αυτά που σου ζητάει να κάνεις ο προπονητής, τότε δεν κερδίζεις.

Η ομάδα έχασε τη συγκέντρωσή της, δεν ακολούθησε πιστά το πλάνο της τακτικής ως το τέλος, είχαμε και τις αποβολές σημαντικών παικτών, όπως του Γεωργιανού, κι έτσι ήρθε η ήττα».

Ερωτηθείς ο προπονητής των «λιονταριών» σχετικά με το κατά πόσο οι «κόκκινοι» είναι σε θέση να προλάβουν το τρένο της ανόδου, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε τα εξής:

«Υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος, αυτό όμως δεν λέει τίποτα από μόνο του. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Υπάρχουν κάποιοι βασικοί παίκτες και μάλιστα καλοπληρωμένοι που πρέπει επιτέλους να μας βοηθήσουν. Τους περιμένουμε, τους περιμένουμε και ακόμα τους περιμένουμε. Πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι μαζί, σαν ομάδα. Μόνο έτσι θα πάμε ψηλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια: