Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Γ.Σ. Σερρών 2017: «Χάθηκε άλλη μια χρονιά με άδικο τρόπο»

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook ο Γ.Σ. Σερρών 2017 προχώρησε σε ένα μίνι-απολογισμό της φετινής χρονιάς εκφράζοντας την απογοήτευσή του και την πικρία του για το φινάλε της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανάρτησης έχει ως εξής:

«Πίκρα και απογοήτευση έφερε στις τάξεις του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών 2017 η απόφαση της Ε.Ο.Κ.με την οποία επικυρώθηκε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μετά την αναγκαστική διακοπή του λόγω κορονοϊού. 

Η Ε.Ο.Κ. αποφάσισε την άνοδο στην Γ Εθνική των δύο πρώτων των δύο ομίλων και έτσι οι " ταύροι" έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να την διεκδικήσουν στους αγώνες της τελικής φάσης. 

Κρίμα, γιατί οι " πράσινοι", παρά τις σοβαρές απουσίες (για διάφορους λόγους σε μεγάλο τμήμα της αγωνιστικής περιόδου) βρέθηκαν επίσης απέναντι σε ανεκδιήγητες διαιτησίες στη Δράμα (κόντρα στον ΚΑΟΔ με πρωταγωνιστή τον Σερραίο Δήμο Δημάδη) και στην Καβάλα με τον Αστέρα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, χάνοντας δύο σίγουρους αγώνες, σύμφωνα με την εξέλιξη τους.

Βέβαια ήρθε και η απίστευτη αυτοχειρία στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, ώστε οι " ταύροι" ως καλύτερη ομάδα, να εναποθέσουν τις ελπίδες και τα πιστεύω τους στην τελική φάση. 

Δυστυχώς για τον Γυμναστικό χάθηκε άλλη μία χρονιά με άδικο τρόπο. 

Ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και ο χρόνος θα δείξει τη δύναμη και θέληση της ομάδας να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: