Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Γ.Σ. Σερρών 2017: «Πιάστηκαν κορόιδα όσοι πραγματικά είχαν επενδύσει και άξιζαν την άνοδο»

Η οργή ξεχειλίζει στις τάξεις του Γ.Σ. Σερρών 2017 μετά τις αποφάσεις που έλαβε η Ε.Ο.Κ. σχετικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, με τους «πράσινους» να μην έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στη Γ' Εθνική ύστερα από όσα ανακοίνωσε προσφάτως η Ομοσπονδία.

Ο σερραϊκός σύλλογος με νέα ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook καταφέρεται κατά της Ε.Ο.Κ. για τις αποφάσεις που έλαβε και για τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στο ελληνικό μπάσκετ.

Το περιεχόμενο της ανάρτησης έχει ως εξής:

«Της ανόδου ......... 

Αυτή η μέρα (29/5/20) θα γιορτάζεται στο εξής σαν εθνική γιορτή στον χώρο του μπάσκετ στη χώρα μας. 

Συνολικά 64 ομάδες, ναι καλά διαβάζετε, 64 ομάδες ανέβηκαν κατηγορία στα εθνικά πρωταθλήματα της ΕΟΚ. 

Συνολικά 136 !!!!!!!! ομάδες θα αγωνίζονται σε Α2 , Β , και Γ ΕΘΝΙΚΗ. 

Με το πρόσχημα της κρίσης πάρθηκε η χειρότερη απόφαση για το άθλημα αυτό που θα δούμε στα επόμενα χρόνια και δεν θα έχει προηγούμενο στην υποβάθμιση του αθλήματος. Επικυρώθηκαν βαθμολογίες χωρίς να ληφθούν υπόψη ρεπό που είχαν κάνει ομάδες, λιγότερα παιχνίδια που είχαν κάνει άλλες, πιάστηκαν ΚΟΡΟΪΔΑ όσοι πραγματικά είχαν επενδύσει και άξιζαν την άνοδο, βγήκαν μάγκες όσοι είχαν μπάρμπα στην Κορώνη. 

Αλήθεια γιατί να επενδύσει κάποιος σε ένα τόσο υποβαθμισμένο προϊόν, γιατί να δώσει χορηγία σε ένα πρωτάθλημα που θα παίζεται μεταξύ συγγενών κ φίλων. 

Θέλησαν οι άνθρωποι της ΕΟΚ να βοηθήσουν τα σωματεία να μην έχουν μετακινήσεις...ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ???...αν δεν έχει ένα σωματείο χρήματα να κάνει μια μετακίνηση 200 km, που ήταν το ανώτερο, καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί ή να το αφήσει σε άλλους. 

Αν ήθελε πραγματικά να βοηθήσει η ομοσπονδία ας πλήρωνε η ίδια τις διαιτησίες ή ας επιχορηγούσε τα σωματεία για τις μετακινήσεις, τρόποι υπήρχαν, ΘΕΛΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. 

Μετά και την χειρότερη Α1 επαγγελματική κατηγορία που είδαμε φέτος πολύ φοβούμαστε ότι βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν.

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ‘’ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ’’ ...ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: