Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Καλά τα πανηγύρια, επείγει όμως ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας

Η άνοδος του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ στη Β' Εθνική σκόρπισε χαρά σε ολόκληρη την «κόκκινη» οικογένεια.

Τα «λιοντάρια» μέσα σε 2 χρονιές ανέβηκαν δύο κατηγορίες, επίτευγμα που αν μη τι άλλο είναι σπουδαίο.

Τα πανηγύρια είναι δικαιολογημένα για το κατόρθωμα των «λιονταριών», αλλά «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει το συντομότερο δυνατό να ασχοληθούν με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Έτσι λοιπόν πρέπει να καθορισθεί το μπάτζετ της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SerresBasket επίκειται συνάντηση αυτή την εβδομάδα των παραγόντων του Πανσερραϊκού, με τον «χρυσό» χορηγό των «κόκκινων», την ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Σερραϊκής Γαλακτοβιομηχανίας, κ. Παναγιώτης Τσινάβος χάρηκε ιδιαιτέρως με την επιτυχία των «λιονταριών».

Οπωσδήποτε πρέπει να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή, με τον Ραδή Θεοδωρίδη να επιθυμεί την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας. Ο κόουτς χαίρει της εκτίμησης των διοικούντων, διότι έβαλε κι αυτός από την πλευρά του ένα λιθαράκι στην άνοδο. Ουδείς όμως μπορεί να πει με σιγουριά επί του παρόντος τι μέλλει γενέσθαι με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το ρόστερ είναι ένα άλλο σημαντικό κομμάτι. Ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις και βεβαίως μεταγραφές... από το πάνω ράφι. 

Για να έχει ο Πανσερραϊκός πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, τότε χρειάζεται να γίνουν προσθήκες αξιόλογων παικτών, με ικανότητα, εμπειρία, ταλέντο και καλό χαρακτήρα, που θα δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στα «λιοντάρια» στη διοργάνωση της Β' Εθνικής. 

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: