Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θα γίνει της... επικύρωσης!

Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει στην Αθήνα το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας για τα «φλέγοντα» ζητήματα, όπως είναι η επικύρωση των βαθμολογιών των διοργανώσεων της φετινής σεζόν και η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Σύμφωνα με τις διαρροές από το «στρατόπεδο» της Ε.Ο.Κ. του χρόνου το φορμάτ της Γ' Εθνικής θα είναι 6 όμιλοι των 12 ομάδων, ενώ το πλάνο της Β' Εθνικής είναι 3 όμιλοι των 14 ομάδων.

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ και Ίκαροι STIHL είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι για πιθανή άνοδο στην ανώτερη κατηγορία, ενώ και ο Γ.Σ. Σερρών 2017 θα ήθελε να αφήσει το τοπικό και να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η αναδιάρθρωση είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, αλλά το ίδιο σημαντική υπόθεση είναι και η επικύρωση των βαθμολογιών και όσο αφορά τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, εκεί τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα.

Τα «λιοντάρια» βρίσκονται στην 3η θέση έχοντας 28 βαθμούς σε 17 αγώνες, ενώ οι Ίκαροι βρίσκονται στην 5η θέση με τους ίδιους βαθμούς, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Στην 4η θέση είναι η Μ.Ε.Ν.Τ., κι αυτή με 28 βαθμούς σε 16 αναμετρήσεις.

Η απονομή λοιπόν δικαιοσύνης σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση από την Ομοσπονδία είναι κάτι που κανείς δεν ξέρει πως θα συμβεί.

Οι «κυανοκίτρινοι» είναι λογικό από τη δική τους πλευρά να επιθυμούν να υπολογισθούν τα «κουκιά» σε 16 αγώνες και για τον συμπολίτη Πανσερραϊκό, ενώ οι «κόκκινοι» θέλουν εξασφαλίσουν την τρίτη προνομιούχο (;) θέση οριστικά.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: