Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Γ' ΕΘΝΙΚΗ


Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: «Σεβόμαστε την απόφαση της Ε.Ο.Κ.»

Το αναπάντεχο τέλος των πρωταθλημάτων βρήκε τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ να τερματίζει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα «λιοντάρια» έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να αναρριχηθούν ακόμη πιο ψηλά και να εξασφαλίσουν την απευθείας άνοδο στη Β' Εθνική. Βάσει της προκήρυξης οι «κόκκινοι» έχουν το δικαίωμα να «κυνηγήσουν» την πιθανή συμμετοχή τους στην ανώτερη κατηγορία μέσω αγώνα-μπαράζ με τον Σ.Κ. Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ., κ. Βασιλακόπουλος στην ιστοσελίδα sdna.gr ξεκαθάρισε ότι η Ομοσπονδία θα μεριμνήσει, έτσι ώστε να μην αδικηθούν οι ομάδες της ανόδου, ενώ σε περίπτωση που πρέπει να διεξαχθεί κάποιο παιχνίδι, τότε αυτό θα λάβει χώρα κάποια στιγμή αργότερα.

Επί του ζητήματος τοποθετήθηκε το μέλος της διοίκησης του Πανσερραϊκού, κ. Θάνος Μηλούσης, ο οποίος μίλησε στο SerresBasket αναφέροντας τα εξής:

«Σαν Πανσερραϊκός σεβόμαστε την απόφαση που πήρε η Ε.Ο.Κ. 

Για εμάς πρώτα απ' όλα και πάνω απ' όλα προέχει η Υγεία των αθλητών μας και των προπονητών μας σε επίπεδο ανδρών, αλλά και στα τμήματα υποδομής.

Ως σύλλογος αναμένουμε να ενημερωθούμε για το πλάνο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών και μετά θα σκεφτούμε πως θα ενεργήσουμε. 

Ο Πανσερραϊκός θα διεκδικεί πάντα το καλύτερο που του αναλογεί και του αξίζει».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: