Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΟΡΑ


Ενθαρρυντική η συμμετοχή του κόσμου στην Αιμοδοσία του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και της Α.ΕΣ.


55 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν από τη διήμερη αιμοδοσία που διεξήχθη χτες και προχτές στην πόλη μας με μπροστάρη τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό έχοντας ως συνοδοιπόρο σε αυτή τη προσπάθεια την Α.Ε.Σ.

Ο Πανσερραϊκός ευχαριστεί θερμά την κα. Τζιούρα (Διευθύντρια Αιμοδοσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών) και το επιτελείο της για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν, τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Σπυρόπουλο, για την παραχώρηση της αίθουσας, τον Δήμαρχο, κ. Χρυσάφη, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Βάκαλο, τον Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου, κ. Φρυδά, τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Ρόντση και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Καρίπογλου, για την στήριξη που παρείχαν σε αυτό το εγχείρημα

Επίσης, ο Πανσερραϊκός εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της οργανωτικής-επιστημονικής επιτροπής, κ. Παπαδόπουλο (Γενικός Ιατρός) και την κα. Καραγιώργου, όπως και στον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Παναγιώτου, ο οποίος ήταν ο εμπνευστής αυτής της κοινωνικής δράσης και μάλιστα ο σύλλογος διαθέτει πλέον τη δική του Τράπεζα Αίματος!

Τέλος, ο Πανσερραϊκός θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους προχώρησαν σε αυτή τη σπουδαία προσφορά Ζωής προς τον συνάνθρωπο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: