Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Δεν συντάχθηκε με την πλειονότητα των ομάδων της Α2 ο Πανσερραϊκός POLIECO για το «αύριο» του Γυναικείου Μπάσκετ

Απορία προκαλεί η στάση που τήρησε ο Πανσερραϊκός POLIECO, ο οποίος δεν υπέγραψε την επιστολή που έστειλαν 10 ομάδες (8 εξ' αυτών έλαβαν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας) στην Ε.Ο.Κ., ζητώντας από την Ομοσπονδία προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες, έτσι ώστε τα σωματεία να σχηματίσουν ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το τι τους ξημερώνει η νέα σεζόν.

Βάσει του ρεπορτάζ του thrakisports.gr οι ομάδες που υπέγραψαν την επιστολή είναι οι εξής:

Παναθλητικός Συκεών, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλής, Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης, Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, Αθλητική Ένωση Πυλαίας, Α.Σ. Πανόραμα, Μ.Ε.Ν.Τ., Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, Γ.Σ. Μενεμένης.

Πανσερραϊκός POLIECO, Άρης, Ασπίς 2001 Ξάνθης και Ολύμπια Λάρισας έμειναν εκτός.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Με την παρούσα θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι μετά από ενδελεχή συνεύρεση των συνυπογραφόντων της παρούσης σωματείων της Α2 κατηγορίας γυναικών, προβληματιζόμαστε και ενιστάμεθα ως προς τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε φέτος και αναμένουμε άμεσες απαντήσεις και διευκρινήσεις ως προς τα κάτωθι αιτούμενα μας: 

-Να δημοσιευθεί και κοινοποιηθεί άμεσα σχέδιο της προκήρυξης του πρωταθλήματος και καθορισμός των ομίλων αυτού για την πληρέστερη ενημέρωση και οργάνωση των εμπλεκομένων σωματείων προκειμένου να μπορούν να καταρτίσουν ετήσιο προγραμματισμό εξόδων. 

-Να παραταθεί η ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής διότι κρίνουμε ότι δίχως να γνωρίζουμε την προκήρυξη δεν δυνάμεθα να δεσμεύσουμε τις διοικήσεις αλλά κυρίως τις ίδιες τις αθλήτριες «παιδιά μας» -Να παραταθεί ο χρόνος λήξης όλων των τύπων μεταγραφών καθώς αποτελεί συνεπακόλουθο όλων των ανωτέρω. 

-Να διευκρινιστεί άμεσα η πρόθεση της Ομοσπονδίας για πιθανή οικονομική ενίσχυση των σωματείων για μετακινήσεις – αμοιβές διαιτητών – γραμματείας και ιατρών αγώνα.

Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι καθώς δεν έχουμε σαφή εικόνα για το τι μέλει γενέσθαι δεν προτιθέμεθα να αποστείλουμε ουδεμία Δήλωση Συμμετοχής έως τις 12/06/2020 αν δεν αποσαφηνιστούν όλα τα ανωτέρω. 

Τέλος, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν προτίθεστε να μας απαντήσετε στις προτάσεις που σας έχουν καταθέσει ήδη τα σωματεία μας προγενέστερα. Παραμένουμε στη διάθεσή σας και ευελπιστούμε για καλή συνεργασία.

Τα συνυπογράφοντα σωματεία 

1. ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ 
2. ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 
3. ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ 
4. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 
5. ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ 
6. ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 
7. ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 
8. ΜΕΝΤ 
9. ΓΣ ΜΕΜΕΝΗΣ 
10. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: