Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Θεοδωρίδης: «Η ομάδα μας πέτυχε τον στόχο της και η νέα χρονιά θα την βρει στη Β' Εθνική μπροστά σε μια νέα πρόκληση, όπως πραγματικά της αξίζει»

Ο Ραδής Θεοδωρίδης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τα μέλη της οικογένειας του Πανσερραϊκού για τη συνεργασία που είχε μαζί τους τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανάρτησης του πρώην προπονητή των «λιονταριών» έχει ως εξής:

«Μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας μου με το Μ.Γ. Σ. Πανσερραικό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδος Βασίλη Χρυσανθίδη, τον Γυμναστή Δρ. Θοδωρή Κανά και τον coach Σταύρο Ιωσηφίδη για την άψογη συνεργασία μας. 

Να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδος και ιδιαίτερα τους Θάνο Μηλούση, Σταύρο Μπεντούλη και Θεόδωρο Καντά για την αμέριστη συμπαράσταση και καθημερινή στήριξη σε όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές της ομάδος μου για την υπομονή και τον καθημερινό ιδρώτα τους. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία για ό,τι κάνουν στην συνέχεια της ζωή τους. 

Τέλος θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη και συμπαράσταση τους. 

Η ομάδα μας πέτυχε τον στόχο της και η νέα χρονιά θα την βρει στη Β' Εθνική μπροστά σε μια νέα πρόκληση, όπως πραγματικά της αξίζει.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους. 

Με αθλητικούς αλλά κυρίως φιλικούς χαιρετισμούς.

Ραδής Θεοδωρίδης».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: