Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΟΡΑ


Επιτυχίες για τους Σερραίους Προπονητές μακριά από τον τόπο τους!

Γιάννης Μάνος, Χάρης Μπίσκας, Κώστας Σίσκος, Γιώργος Σταματόπουλος. Τέσσερις Σερραίοι προπονητές που τη φετινή σεζόν, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ εξαιτίας και της πανδημίας του COVID-19, πανηγύρισαν ανόδους με τις ομάδες στις οποίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Γιάννης Μάνος

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής των Ικάρων κι ένας μεγάλος σκόρερ των γηπέδων, ο Γιάννης Μάνος ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της Ένωσης Φιλαθλητικού Αθλητικού Ομίλου Ζωγράφου διαδεχόμενος στον πάγκο τον σπουδαίο Τάκη Ζήβα και οι «κόκκινοι» προβιβάσθηκαν ως πρώτοι στη Β' Εθνική.

Χάρης Μπίσκας

Ο Χάρης Μπίσκας τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει άγκυρα στη Νέα Ερυθραία και αποτελεί συνεργάτη του Δημήτρη Χουχουλή στην ανδρική ομάδα του Πανερυθραϊκού που κατόρθωσε να ανέβει στην Α2 Εθνική (1ος τερμάτισε ο Πανερυθραϊκός).

Κώστας Σίσκος

Ο Κώστας Σίσκος μετά από δύο δύσκολες χρονιές στον Ορφέα Νέου Σκοπού και στους Ικάρους αντάμωσε ξανά με τον φίλο του Νίκο Οικονόμου στο Σχηματάρι αυτή τη φορά και γεύτηκε τη χαρά της ανόδου στη Β' Εθνική με τον τοπικό Ερμή.

Γιώργος Σταματόπουλος

Τέλος, η Ίριδα Πετρούπολης με προπονητή τον Γιώργο Σταματόπουλο έκανε το μεγάλο άλμα στην Α' ΕΣΚΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου (2 κατηγορίες υψηλότερα μέσα σε 2 αγωνιστικές περιόδους για το σωματείο της Δυτικής Αττικής). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ίριδα παίζει ο αειθαλής Σερραίος παίκτης Γιώργος Μπουρβάνης (στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των Ικάρων).

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: stereabasket

Δεν υπάρχουν σχόλια: