Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Β' ΕΘΝΙΚΗ

«Διαζύγιο» Πανσερραϊκού με Ραδή - Προτεραιότητα σε Σερραίο προπονητή

Χώρισαν οι δρόμοι του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ με τον Ραδή Θεοδωρίδη. Οι «κόκκινοι» επέλεξαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους  με τον 54χρονο κόουτς, τον οποίο ευχαρίστησαν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν για την προσφορά του στην ομάδα.

Οι υπεύθυνοι των «λιονταριών» επιθυμούν τη νέα σεζόν το γενικό πρόσταγμα να έχει Σερραίος προπονητής και στα υπόψιν των διοικούντων είναι οι ντόπιοι: Ποργιόπουλος (πρόσφατα αποχώρησε από τον Αίαντα Ευόσμου), Μύθου (κοουτσάρισε το Στρατώνι), Σίσκος (βοηθός του Νίκου Οικονόμου στον Ερμή Σχηματαρίου), Σπυρίδης (μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη).

Στη λίστα όμως με τα ονόματα των προπονητών υπάρχουν και αυτά του Στέφανου Πέρκου και του Δημήτρη Ροδά!

Στόχος των ανθρώπων του Πανσερραϊκού είναι να φτιαχτεί ένα σύνολο που θα αποτελείται κυρίως από νέους σε ηλικία καλαθοσφαιριστές (ίσως να αξιοποιηθούν και κάποιοι αθλητές της Α.Ε.Σ.), με την καθοδήγηση 1-2 έμπειρων παικτών, και αυτό το σύνολο να είναι ανταγωνιστικό στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και να παίξει ελκυστικό μπάσκετ για να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο.

Άλλωστε και τη φετινή σεζόν ο μέσος όρος ηλικίας των «λιονταριών» δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλός.

Όσο αφορά τη συνάντηση με τον «χρυσό» χορηγό των «κόκκινων», την ΚΡΙ-ΚΡΙ Α.Ε., αυτή καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει τελικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα (εξαιτίας σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να βρεθούν οι παράγοντες του Πανσερραϊκού με τον Πρόεδρο της εταιρείας, κ. Τσινάβο την τρέχουσα εβδομάδα).

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Πανσερραϊκού για το «διαζύγιο» με τον Ραδή Θεοδωρίδη έχει ως εξής:

«Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας κ. Ραδή Θεοδωρίδη. 

Ο κόουτς από τη Δράμα, ήρθε στη νεοφώτιστη για την κατηγορία ομάδα μας, μετά την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και εργάστηκε με συνέπεια και πάθος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Β’ Εθνική Κατηγορία. 

 Το διάστημα της συνεργασίας μας, η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών ήταν άψογη και βασίστηκε στην εντιμότητα και τον καθαρό λόγο, ενώ μέσα στο γήπεδο ο κ. Θεοδωρίδης κατάφερε να δώσει στην ομάδα στοιχεία της προπονητικής του φιλοσοφίας, με χαρακτηριστικότερο την άμυνα που τελικά αναδείχθηκε η δεύτερη καλύτερη του Πρωταθλήματος! 

Φίλε Ραδή, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην καριέρα σου!».

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: