Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιώργος Καράγκουτης: «Σε τέτοιες σημαντικές περιόδους κανείς δεν μπορεί να μένει αμέτοχος»

Στη διάρκεια της χτεσινής ημέρας έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Καράγκουτης θα αποτελέσει «σύμμαχο» του Παναγιώτη Φασούλα στην προσπάθεια που ήδη ξεκίνησε να κάνει αυτή η πολύ σπουδαία φυσιογνωμία της ελληνικής καλαθοσφαίρισης με στόχο να κερδίσει τις εκλογές της Ε.Ο.Κ.

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Ορφέα Νέου Σκοπού εξήγησε στο SerresBasket τους λόγους που τον ώθησαν στο να «ριχτεί» κι αυτός στη μάχη και να αγωνισθεί δίπλα στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα, ενώ φανέρωσε και το όραμα που έχει για το ελληνικό μπάσκετ.

-Γ.Κ.: «Δέχθηκα με χαρά την πρόσκληση του Παναγιώτη, η οποία με τιμά ιδιαίτερα, γιατί πιστεύω ότι σε τέτοιες σημαντικές περιόδους κανείς δεν μπορεί να μένει αμέτοχος. 

Από τη στιγμή, μάλιστα, που έχω τη διάθεση, νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω και να φανώ χρήσιμος! 

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο του μπάσκετ που έχουν ιδέες, αλλά κυρίως διαθέτουν την ικανότητα να τις κάνουν πράξη!

Το αναπτυξιακό κομμάτι που χρειάζεται μια αναμόρφωση και επανασχεδιασμό βάση σύγχρονων επιστημονικών στοιχείων και μοντέλων, είναι για μένα ο πρωταρχικός μου στόχος! 

Χρειάζεται να γίνει εκσυγχρονισμός του κανονισμού λειτουργίας των αναπτυξιακών κλιμακίων και των εθνικών ομάδων και να εφαρμοστούν νέες σύγχρονες μέθοδοι με επιστημονική υποστήριξη των αθλητών και αθλητριών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: