Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΟΡΑ

Με λαμπρότητα η εκδήλωση του "ARIS SERRES CLUB" - Βραβεύθηκαν οι Σερραίοι, Παραμανίδης, Σπυρίδης, Χαριστέας

- Παραμανίδης: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που με εκτιμάτε και με τιμάτε»

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις η σημερινή εκδήλωση-ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Φιλάθλων Άρη Νομού Σερρών "ARIS SERRES CLUB" που έλαβε χώρα στο Roof Garden του ξενοδοχείου "Philippos Xenia".

Το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου (και ο προπονητής του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ, Στέργιος Ποργιόπουλος), ενώ την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους οι εκλεκτοί καλεσμένοι: Βασίλης Παραμανίδης, Άγγελος Χαριστέας, Χάρης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής,  Λευτέρης Αρβανίτης, Σάββας Καμπερίδης και Βαγγέλης Σπυρίδης.
Όλοι οι προαναφερθέντες βραβεύθηκαν από το "ARIS SERRES CLUB", ενώ το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων απέσπασαν οι τρεις Σερραίοι, Βασίλης Παραμανίδης, Άγγγελος Χαριστέας και Βαγγέλης Σπυρίδης.





Όσοι τιμήθηκαν εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Σύλλογο Φιλάθλων Άρη Νομού Σερρών, με τον παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Παραμανίδη να δηλώνει τα εξής:

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που με εκτιμάτε και με τιμάτε. Αισθάνομαι πολύ συγκινημένος αυτή τη στιγμή. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μου ζήτησε να μη πω πολλά γιατί ήξερε ότι θα συγκινηθώ. 

Χαίρομαι που ο Άρης είναι ένας και ενιαίος.
Επίσης χαίρομαι γιατί μέσα από αυτή την εκδήλωση γνώρισα για πρώτη φορά από κοντά τον Άγγελο Χαριστέα, με τον οποίο καταγόμαστε από το ίδιο μέρος, ένας αθλητής που έφτασε πολύ ψηλά.

Εύχομαι σύντομα να έρθει η ανάσταση στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά στο πολύπαθο μπάσκετ, τόσο στο επίπεδο της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, όσο και στην εθνική ομάδα.

Έτσι όπως είναι οι συνθήκες είναι ευκαιρία να δούμε περισσότερους Έλληνες παίκτες να αγωνίζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: