Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Επίσημα τέλος από τον Πανσερραϊκό, Καρατσομπάνης, Γαϊτάνη, Μίχου και Γκανάτσιου!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανσερραϊκός γνωστοποιώντας μεταξύ άλλων το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή Βαγγέλη Καρατσομπάνη (το SerresBasket σας είχε ενημερώσει εγκαίρως για αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη) και τις παίκτριες, Ελευθερία Γαϊτάνη, Αλίκη Μίχου και Βάνα Γκανάτσιου.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των «κόκκινων» έχει ως εξής:


«Με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και το πέρας των μεταγραφών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή μας κ. Καρατσομπάνη Ευάγγελο για την πολύ καλή συνεργασία καθώς και την Ελευθερία Γαϊτάνη για την ουσιαστική βοήθεια της στο πρωτάθλημα της περιόδου 2019-2020.

Ευχαριστούμε τις παίκτριες Γκανάτσιου Βάνα και την Αλίκη Μίχου (οι οποίες έχουν τελειώσει τις σπουδές τους και δεν θα είναι πλέον μαζί μας) για την πολυετή προσφορά τους στην ομάδα. 

Οι ευχάριστες στιγμές πού ζήσαμε όλοι μαζί αυτή τη χρονιά είναι πολλές και ελπίζουμε να μας συνοδεύουν όλους για πολλά χρόνια. Τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στον επόμενο επαγγελματικό σταθμό τους. Επίσης ευχαριστούμε όλες τις υπόλοιπες παίκτριες, οι οποίες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για το λιοντάρι μας. 

Ευχόμαστε σε αυτές καθώς και σε όλες τις μικρότερες λιονταρίνες Καλό Καλοκαίρι ! Ραντεβού στα τέλη Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν ,καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή επιστροφή με υγεία πάνω από όλα… 

Κλείνοντας ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα μας και βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο για να πετύχουμε τους στόχους αυτής της περιπετειώδους χρονιάς… το μεγάλο χορηγό μας την εταιρία POLIECO ,τους Φιλάθλους μας, όλους τους υπόλοιπους χορηγούς μας ,γονείς, σας ευχόμαστε ένα όμορφο και αθλητικό καλοκαίρι… 

 Το Δ.Σ του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός Μπάσκετ Γυναικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: