Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Β' ΕΘΝΙΚΗ

 Πάει για νέο μεταγραφικό «μπαμ» ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SerresBasket ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή ενός καλαθοσφαιριστή που θα δώσει έξτρα ώθηση στα «λιοντάρια». Ο παίκτης έχει αγωνισθεί σε υψηλό επίπεδο, είναι εκτός Σερρών και παίζει μέσα στο «ζωγραφιστό».

Ο προπονητής των «κόκκινων», Στέργιος Ποργιόπουλος, «άναψε» το πράσινο φως για την απόκτηση του αθλητή.

Η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά μόνο κι εφόσον κλείσει οριστικά η μεταγραφή θα γίνει γνωστό το όνομα του καλαθοσφαιριστή.

Στα υπόλοιπα νέα, η έναρξη της προετοιμασίας του Πανσερραϊκού μετατέθηκε στις 24 Αυγούστου αντί για τις 17 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να ξεκινήσει. 

Το ιατρικό επιτελείο των «κόκκινων» λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τη προστασία των αθλητών, των προπονητών και των οικογενειών τους βάσει και της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας με τον COVID-19, έλαβε την απόφαση να διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση μια εβδομάδα αργότερα αναμένοντας τις εξελίξεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα από τα αρμόδια Υπουργεία.

Μάλιστα σήμερα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έδωσε αυστηρές οδηγίες στους συλλόγους και στους αθλητές ζητώντας από τους αθλητές να απομονωθούν για διάστημα 7 ημερών σε περίπτωση που έχουν επιστρέψει από ταξίδια καλοκαιρινών διακοπών, όπως επίσης οι αθλητές να υποβληθούν σε καρδιολογικό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: