Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ανοικτές οι υποθέσεις των Γρίψιου-Θολιώτη στον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ


Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας των «λιονταριών» έχει ξεκινήσει. Ο Στέργιος Ποργιόπουλος και οι παίκτες του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ θα συγκεντρωθούν στις 17 Αυγούστου για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Οι «κόκκινοι» έχουν πραγματοποιήσει αξιόλογες μεταγραφές, ενώ έχουν προχωρήσει και σε ανανεώσεις συνεργασίας με παίκτες-«κλειδιά».

Τη δεδομένη χρονική στιγμή σε εκκρεμότητα παραμένουν οι υποθέσεις των Γρίψιου και Θολιώτη. 

Με τον πρώτο έχουν γίνει επαφές και συζητήσεις, υπάρχει κλίμα αλληλοεκτίμησης, όμως τις δύο πλευρές χωρίζει μεγάλη οικονομική απόσταση.

Ο Πανσερραϊκός γνωστοποίησε την πρότασή του στον καλαθοσφαιριστή και δεν προτίθεται να αλλάξει τους οικονομικούς όρους της προσφοράς, αφού πρέπει να διατηρηθούν οι ισορροπίες εντός της ομάδας. 

Άλλωστε ο Πανσερραϊκός ό,τι υπόσχεται το τηρεί στο ακέραιο και έχει πολύ καλό όνομα στη μπασκετική αγορά για τη φερεγγυότητά του, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει το Μπάσκετ.

Όσο αφορά τον Θολιώτη, ο Ζιχνιώτης πάουερ-φόργουορντ είναι στα πλάνα του Στέργιου Ποργιόπουλου, αλλά ο αθλητής πρέπει να δει αν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας (διπλές προπονήσεις), σε συνδυασμό με τις σοβαρές επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον τόπο καταγωγής του.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: