Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

 Επέστρεψε στην Εθνική Ομάδα η Σπυριδοπούλου

Η Σερραία καλαθοσφαιρίστρια του Ολυμπιακού, Άννα Σπυριδοπούλου επέστρεψε στις τάξεις της Εθνικής Ομάδας των Γυναικών μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό και προετοιμάζεται για τους αγώνες που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Σλοβενία (Λουμπλιάνα) κόντρα σε Ισλανδία και Βουλγαρία αντίστοιχα στα πλαίσια των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2021.

Η 32χρονη αθλήτρια μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ., ενόψει των παιχνιδιών του Φεβρουαρίου αναφέροντας τα εξής:

«Χαιρόμαστε που είμαστε και πάλι όλες στην ομάδα και υγιείς. Χαίρομαι που επέστρεψα και εγώ σε αυτό το παράθυρο της εθνικής, καθώς στο προηγούμενο δεν μπόρεσα να βοηθήσω λόγω του κορονοϊού. 

Είμαστε αποφασισμένες και θέλουμε πολύ να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα την μία εβδομάδα που έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι να φύγουμε για Σλοβενία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. 

Σίγουρα είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια με Ισλανδία και Βουλγαρία. Τουλάχιστον θα πούμε ότι εμείς κάναμε τη δουλειά μας σωστά και θα περιμένουμε τι θα γίνει για την πρόκριση. Δεν μας αγχώνει και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. 

Υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις γι’ αυτούς τους αγώνες και είναι σημαντικό. Είμαι πραγματικά πανευτυχής που έρχονται νέα κορίτσια και έχουμε παίκτριες που μπορούν να υποστηρίξουν μέσα από το παιχνίδι τους την Εθνική. Κάποιες παίζουν στο εξωτερικό και έχουν και διαφορετικές εικόνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: