Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιώργος Καράγκουτης: «Ο Σπανούλης άφησε το στίγμα του στο Ελληνικό Μπάσκετ»

Ο Βασίλης Σπανούλης, ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, ανακοίνωσε χτες την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. 

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του Ορφέα Νέου Σκοπού, παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Καράγκουτης ήταν συμπαίκτης του "Kill Bill" στο Μαρούσι, τις σεζόν 2003-2004, 2004-2005 και δέχθηκε με χαρά να κάνει ένα σχόλιο στο SerresBasket για τον παλιό του συναθλητή αναφέροντας τα εξής:

«Ο Βασίλης εκτός από μεγάλος παίχτης και ηγέτης σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία είναι στην ζωή του και ένας σωστός οικογενειάρχης με πολυμελή οικογένεια που αυτό είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μας.

Θεωρώ ότι άφησε το στίγμα του στο Ελληνικό Μπάσκετ και δύσκολα θα αναπληρωθεί το κενό του!

Με τη δίκη του αποχώρηση και αυτή του Νίκου Ζήση κλείνει ένας κύκλος παιχτών που μας είχαν χαρίσει μια μεγάλη επιτυχία το 2005 (Πανευρωπαϊκό) και το 2006 (Παγκόσμιο)! 

Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει από εδώ και πέρα και μακάρι να συνεχίσει να βρίσκεται μέσα στο χώρο του μπάσκετ γιατί το άθλημα έχει ανάγκη από τέτοιες μεγάλες προσωπικότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: