Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΠΑΙΔΕΣ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - Α' ΟΜΙΛΟΣ/5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

 Τα κατάφεραν! Οι Ίκαροι στην ελίτ του Ελληνικού Μπάσκετ!

Ζαφειράκης Νάουσας - Ίκαροι: 53 - 56

Πριν από 30 χρόνια τέτοια εποχή οι Ίκαροι έγραψαν ιστορία στη Σύρο με τη κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Εφήβων!

Απόψε, η νέα φουρνιά των «κυανοκίτρινων» στην ηλικιακή ομάδα των Παίδων έκανε περήφανους τους Σερραίους, εξασφαλίζοντας πανάξια τη συμμετοχή της στο FINAL-6 που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου (ο τόπος διεξαγωγής προς το παρόν παραμένει άγνωστος).

Η ομάδα του Γιώργου Μπίλιου κέρδισε σήμερα 53-56 τον Ζαφειράκη Νάουσας σε ένα ματς χωρίς επιστροφή για τους Ικάρους και διατηρήθηκε στην κορυφή του Α' Ομίλου έχοντας και τη τριπλή ισοβαθμία υπέρ της. 

Δεκάλεπτα: 14-13, 29-27 (ημ.), 37-47, 53-56 

Ζαφειράκης Νάουσας (Τούφας): Πιπίλας, Καφετζής 4, Σμέρνος Δ., Τσίλης 10, Πουρλίδας Δ., Παπαπέσιος 2, Ράπτης 3(1), Μπιλιούρης Δ. 20, Μπιλιούρης Α. 9, Πουρλίδας Β. 5(1) 

Ίκαροι (Μπίλιος): Μπανάβας, Ανδρικάκης 4, Θεοφανίδης 2, Κακλίδης 13, Χατζόπουλος 10, Ντώνες 7(1), Μιντσώκης 3(1), Καπετάκης 17(3), Φραγκούλης.

Μετά λοιπόν από 10 ολόκληρα έτη το Σερραϊκό Μπάσκετ θα έχει εκπρόσωπο σε τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με τους Ικάρους να «ξορκίζουν» τη κατάρα.

Οι «κυανοκίτρινοι» βρίσκονται με το σπαθί τους στην ελίτ της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης μαζί με τον Ολυμπιακό, τον Εξάστερο (η ακαδημία του Παναθηναϊκού), τον Προμηθέα Πάτρας, την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ΔΕΚΑ (πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης) και το Ηράκλειο Ο.Α.Α.

Το SerresBasket συγχαίρει θερμά τους παίκτες και το προπονητικό τιμ των Ικάρων για αυτή τη μεγάλη επιτυχία και μάλιστα εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 και του θέρους!

Το Σερραϊκό Μπάσκετ με σκληρή και οργανωμένη δουλειά, δίχως μικρότητες, αντιζηλίες και έχθρες μπορεί να πάει μπροστά!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΙΚΑΡΟΙ: 53-56

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 79-55

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ - Κ.Α.Ο.Χ./ΕΥΡΩΠΗ '87: 84-49

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΙΚΑΡΟΙ 9

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 9

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 9

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 7

Κ.Α.Ο.Χ./ΕΥΡΩΠΗ '87 6

Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: