Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Α2 ΕΘΝΙΚΗ (4ος ΟΜΙΛΟΣ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

 «Άγγιξε» τη νίκη στο Αλεξάνδρειο ο Πανσερραϊκός

Άρης - Πανσερραϊκός Polieco: 43-39

Πολύ κοντά στο να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο διπλό έφτασαν οι «λιονταρίνες».

Η ομάδα του Πασχάλη Ρούλη αντιμετώπισε νωρίτερα σήμερα στη σάλα "Nick Galis Hall" του Αλεξανδρείου Μελάθρου τον Άρη, τον οποίο κοίταξε κατάματα χάνοντας το ροζ φύλλο αγώνος στις λεπτομέρειες.

Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν 10-5 στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Πανσερραϊκό να ανεβάζει την απόδοσή του στη δεύτερη περίοδο βρίσκοντας τις λύσεις στην επίθεση. 

Το δεκάλεπτο έκλεισε με 22-21.

Στη τρίτη περίοδο ο Άρης ξέφυγε στο σκορ ακόμα και με δέκα πόντους. Το δεκάλεπτο έληξε 38-29.

Στη τέταρτη περίοδο οι «κόκκινες» έκαναν μεγάλη προσπάθεια για ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Οι «λιονταρίνες» έπαιξαν φανταστική άμυνα και έφεραν το ματς στον πόντο (40-39, 1 λεπτό πριν το φινάλε της αναμέτρησης).

Δυστυχώς ο Πανσερραϊκός δεν κατόρθωσε να σκοράρει στις τελευταίες καθοριστικές επιθέσεις που εκδήλωσε και ο Άρης ήταν ο τελικός νικητής με αρκετό «καρδιοχτύπι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω προβλήματος υγείας δεν αγωνίσθηκε απόψε η Κασσάνδρα Θανοπούλου, η οποία στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στη ΜΕΝΤ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ενώ απουσίασε από τη συνάντηση και η νεαρή Γκέκα.

Ο Πανσερραϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη έχοντας 9 παίκτριες στην αποστολή, από τις οποίες έλαβαν μέρος στην αναμέτρηση οι 8.

Δεκάλεπτα: 10-5, 22-21 (ημ.), 38-29, 43-39

Άρης (Συρόπουλος): Καρβουνιάδου, Κυρπιζλίδου 6, Τζημορώτα 9, Τσιαρσιώτη 2, Τσαμπούρη 2, Κουμαντσιώτου 3, Παπαϊωάννου 5, Βλάχου 2, Νταουντάκη, Μιχαηλίδου 14 (1). 

Πανσερραϊκός Polieco (Ρούλης): Χωλοπούλου 7, Βαννά 4, Σιδερίδου 4, Μπακιρτζίδου 3, Σιάκκα, Πελτέκη 16 (1), Πιτσιάβα 5 (1), Δαμιανάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: