Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δεν προπονούνται τα παιδιά της Aκαδημίας Καλαθοσφαίρισης Νέας Ζίχνης λόγω προβλήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσορράχης!

- Ενδιαφέρεται κανείς;

Τέτοια εποχή πριν 5 χρόνια είχαν πραγματοποιηθεί με λαμπρότητα τα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου Νέα Ζίχνης στη Μεσορράχη από τον τότε Δήμαρχο Ανδρέα Δαϊρετζή, ο οποίος πάλεψε σκληρά για να ολοκληρωθεί αυτό το σπουδαίο έργο που έδωσε πνοή στην ευρύτερη περιοχή.

Δυστυχώς όμως στο γήπεδο παρουσιάθηκαν προβλήματα με συνέπεια να μη μπορούν να προπονηθούν με ασφάλεια τα παιδιά της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Νέας Ζίχνης.

Ο Ιδρυτής και προπονητής του Συλλόγου, Κώστας Πεχλιβάνης ζήτησε κατ' επανάληψη από τους νυν υπευθύνους της δημοτικής αρχής να μεριμνήσουν εγκαίρως για την επίλυση του προβλήματος, έτσι ώστε με το άνοιγμα των σχολείων να ξεκινήσουν και οι προπονήσεις της Ακαδημίας, αλλά αυτό δεν έγινε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγες ημέρες πήγε κάποιο συνεργείο στο κλειστό γυμναστήριο για έλεγχο και όπως διαπιστώθηκε το υφιστάμενο πρόβλημα στη σκεπή είναι αρκετά πιο σοβαρό απ' ότι υπολόγιζαν αρχικά οι αρμόδιοι και ουδείς γνωρίζει πότε θα γίνουν οι βελτιωτικές εργασίες.

Σχόλιο από SerresBasket: Κύριε Μπόζη ο Αθλητισμός είναι το υγιές κύτταρο της κοινωνίας μας και πρέπει να κάνετε το παν για να μη πεθάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: