Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 Έλαβε την πολυπόθητη αναγνώριση η 

Siris Basketball Academy

Ο νεοϊδρυθείς Σερραϊκός Σύλλογος "Siris Basketball Academy", έλαβε την επίσημη αναγνώριση γεγονός που χαροποίησε τους διοικούντες, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει θετικά το σημαντικό αυτό ζήτημα.

Οι εκλογές στην Ε.Ο.Κ., είχαν βάλει φρένο σε κάποιες υποθέσεις, αλλά μετά την αλλαγή σκυτάλης στην Ομοσπονδία και την εποχή Λιόλιου έτρεξαν και πάλι οι διαδικασίες (να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, κ. Νικολόπουλος, κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα στην Ε.Ο.Κ.).

Εδώ και κάποιες ημέρες οι άνθρωποι του Συλλόγου είχαν πληροφορηθεί τα ευχάριστα, αλλά περίμεναν και το τυπικό, προκειμένου από εδώ και μπρος να κινηθούν αναλόγως και σύμφωνα με πληροφορίες η Siris Basketball Academy θα δηλώσει συμμετοχή στα πρωταθλήματα των Παμπαίδων Α' και Β' της Ένωσης, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2022-23, θα κατεβάσει ομάδα στο παιδικό, στο εφηβικό και ίσως και στο ανδρικό!

Στα υπόλοιπα νέα οι προπονητές του συλλόγου, Κώστας Τότσιος, Ζήσης Παπούδας και Ανέστης Λυκίδης παρακολούθησαν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, το οποίο διεξήχθη από την εταιρία "First Aid National" και φέρει την πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) καθώς και του Ευρωπαϊκού Κολεγίου Αθλητιάτρων (ECOSEP).

Δεν υπάρχουν σχόλια: