Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ήγγικεν η ώρα για τον Πανσερραϊκό ΚΡΙ ΚΡΙ

- Ποργιόπουλος: «Είμαστε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά»

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας των Ανδρών.

Ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του τοπικού μπάσκετ και του νομού Σερρών στη συγκεκριμένη διοργάνωση μετά και την αποχώρηση των Ικάρων.

Οι υγιείς μπασκετικές δυνάμεις του τόπου μας και οι Σερραίοι φίλαθλοι εύχονται και θέλουν να δουν φέτος τα «λιοντάρια» να διαπρέψουν στο γήπεδο με τις εμφανίσεις τους.

Η προετοιμασία των «κόκκινων» για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ιστορική Χ.Α.Ν.Θ. φτάνει στην ολοκλήρωσή της, με τον νεαρό Χαρίτογλου να παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

Όλοι οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές γυμνάζονται κανονικά και θα δώσουν το «παρών» στη μεθαυριανή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Για τον αγώνα της πρεμιέρας μίλησε στο SerresBasket ο κόουτς των «λιονταριών», Στέργιος Ποργιόπουλος, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Προετοιμαζόμαστε σκληρά εδώ και αρκετό διάστημα. Πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι  σωματικά και πνευματικά για τη πρεμιέρα.

Το πρώτο μας παιχνίδι είναι κόντρα στη Χ.Α.Ν.Θ., μια παραδοσιακά καλή ομάδα. 

Δυστυχώς δεν έχουμε αρκετό υλικό για τον αντίπαλό μας, αλλά γνωρίζουμε ότι η Χ.Α.Ν.Θ. έχει στο ρόστερ της παίκτες νεαρούς σε ηλικίας, που τρέχουν αρκετά, όπως κάνουμε κι εμείς, έχοντας ως "κολώνα" τον πολύ έμπειρο και γνώριμο, Φίλιππο Συμεωνίδη.

Εμείς θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.

Όλοι είναι κοντά μας, η διοίκηση, ο κόσμος, τον οποίο θα έχουμε στο πλευρό μας φέτος με τη παρουσία του στο γήπεδο.

Στόχος μας σε αυτή τη νέα σεζόν είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

* Νέο μέλος της «οικογένειας» του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ είναι ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, Βαλάντης Τσούλκας, ο οποίος θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα σε όλες τις εντός και εκτός έδρας συναντήσεις.

** ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: