Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΑΡΘΡΟ

 Απίστευτο κι όμως αληθινό! 4 διαφορετικοί προπονητές στον Πανσερραϊκό σε μία και κάτι σεζόν στις εθνικές κατηγορίες!

Ήταν Μάης του 2019 όταν ο Πανσερραϊκός πάλευε για την άνοδό στη Γ' Εθνική και τη μεγάλη επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Οι «κόκκινοι» «κονταροχτυπήθηκαν» στη τελική φάση με τον Γυμναστικό και τελικά την πρώτη ημέρα του Ιουνίου ο στόχος επετεύχθη για τον Πανσερραϊκό μετά τη νίκη που πέτυχαν τα «λιοντάρια» κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση ήταν ότι ενώ η ομάδα προσπαθούσε να εξασφαλίσει την άνοδο, γύρω-τριγύρω ακουγόταν ότι ο Κοκολιός ήταν «τελειωμένος» λόγω των σκαμπανεβασμάτων που είχε στην απόδοσή του ο Πανσερραϊκός και ο Στέργιος Ποργιόπουλος θα τον αντικαθιστούσε μόλις προβιβάζονταν τα «λιοντάρια» στη Γ' Εθνική.

Ο Φώτης Κοκολιός σε συνέντευξη που έδωσε στο SerresBasket μετά το τέλος της  επιτυχημένης σεζόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Πανσερραϊκό. 

Όπερ και εγένετο. Άλλωστε η τότε Διοίκηση γνώριζε καλά ότι εάν δεν κράταγε τον κόουτς που είχε οδηγήσει την ομάδα στο νταμπλ θα δεχόταν μεγάλο «ξεφωνητό».

Όπως απεδείχθη όμως οι μέρες του Κοκολιού ήταν μετρημένες στον Πανσερραϊκό. 0/2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος για τα «λιοντάρια» με ήττες στο τοπικό ντέρμπι της πρεμιέρας με τους Ικάρους και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μ.Ε.Ν.Τ. και η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε με άδοξο τρόπο.

Ο επόμενος προπονητής που κάθισε στον «ηλεκτρικό» πάγκο των «κόκκινων» ήταν ο Ραδής Θεοδωρίδης.

 Άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά ευθύς. Η τύχη χαμογέλασε στον Πανσερραϊκό, μέσα στη σκοτεινή ατμόσφαιρα της πανδημίας του κορωνοϊού, και τα «λιοντάρια» βάσει της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών που αποφάσισε η Ομοσπονδία έλαβαν το εισιτήριο της συμμετοχής στη Β' Εθνική.

Ο Ραδής Θεοδωρίδης μιλώντας στο SerresBasket είχε δηλώσει ότι ήθελε να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα. 

Ευσεβής πόθος... αφού η τότε Διοίκηση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Στέργιου Ποργιόπουλου.

Τη σεζόν 2020-21 ο Πανσερραϊκός έδωσε μόνο 1 παιχνίδι εξαιτίας της διακοπής των πρωταθλημάτων (ας όψεται ο COVID 19). Σεζόν, η οποία στην ουσία δεν θεωρείται σεζόν.

Και φτάσαμε στο φετινό καλοκαίρι κατά το οποίο σημειώθηκαν εξελίξεις στα διοικητικά των «κόκκινων», ενώ είχαμε και την ένωση του Σερραϊκού Μπάσκετ με τη συμπόρευση των συλλόγων.

Ο Στέργιος Ποργιόπουλος, όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, έμεινε στα «λιοντάρια», αλλά κι αυτουνού ο χρόνος στον πάγκο των «κόκκινων» ήταν... δανεικός.

Τέσσερα ματς, απολογισμός 1-3, με ομάδα - «νοσοκομείο» και... απόλυση!!!

Από χτες νέος κόουτς του Πανσερραϊκού είναι ο Γιώργος Μασλαρινός. Κίνηση υψηλού ρίσκου, αφού ναι μεν έχει φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά, αλλά είναι άπειρος.

Βέβαια κομματάκι δύσκολο να ερχόταν στα «λιοντάρια» έμπειρος προπονητής επιπέδου Α2-Β' Εθνικής, δίχως να «χρυσοπληρωθεί», από τη στιγμή που στη μπασκετική πιάτσα έχει γίνει πλέον γνωστό ότι ο Πανσερραϊκός αλλάζει τους προπονητές του σαν τα πουκάμισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: