Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 


Η «Θέρμη Τηλεθέρμανση» μέγας χορηγός της Siris Basketball Academy! 

Ένα πολύτιμο σύμμαχο απέκτησε η νεοϊδρυθείσα Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, "Siris Basketball Academy" ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία, «Θέρμη Τηλεθέρμανση Σερρών».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σερραϊκός σύλλογος έχει ως εξής:

«Η διοίκηση της Siris Basketball Academy, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εγνωσμένης αξίας σερραϊκή εταιρεία "Θέρμη Τηλεθέρμανση Σερρών" Α.Ε.! 

Η επιτυχημένη σερραϊκή εταιρεία, το λογότυπο της οποίας κοσμεί τις στολές των αθλητών της "Siris Basketball Academy", αναλαμβάνει τον τίτλο του «Μέγα Χορηγού», ενισχύοντας με τη δυναμική της τη λειτουργία και το όραμα της Ακαδημίας μας! 

Η εταιρία "Θέρμη - Τηλεθέρμανση" από το 2007 παρέχει στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της πόλης των Σερρών πρόσβαση στην απόλυτα ακίνδυνη, φιλική προς το περιβάλλον και πλέον οικονομική μορφή θέρμανσης! 

Παράλληλα, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας, είναι αρωγός σημαντικών προσπαθειών στον Αθλητισμό, την Παιδεία & τον Πολιτισμό! 

Την ευχαριστούμε δημόσια για τη στήριξη και νιώθουμε μεγάλη τιμή και τύχη που στην προσπάθειά μας για τη διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στους μικρούς μας φίλους, έχουμε τη συμπαράσταση μιας τόσο σπουδαίας Σερραϊκής εταιρείας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: