Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ COACH

 Η ανάλυση του αγώνα: Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ - Κ.Α.Ο.Χ./ΕΥΡΩΠΗ ΄87

Σοβαρός και πολύ καλά προετοιμασμένος παρουσιάστηκε ο Πανσερραϊκός στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΚΑΟΧ και έφτασε πανάξια στην πρώτη νίκη στο γήπεδό του. 

Από την αρχή του παιχνιδιού οι παίκτες του κόουτς Μασλαρινού έδειξαν ποια ομάδα είναι καλύτερη και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στο νεανικό σύνολο των φιλοξενούμενων. 

Με ενέργεια στην άμυνα και σε όλο το γήπεδο, πίεση πάνω στη μπάλα και καλή χρήση των χεριών στην άμυνα το 12-2 στα πρώτα λεπτά ήταν απόλυτα δίκαιο. 

Με zone press καθυστέρησης και άμυνα ζώνης, ο ΚΑΟΧ προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό και το ότι ο Πανσερραϊκός υπερτερούσε σε σώματα. 

Οι αθλητές των «κόκκινων» έδειξαν υπομονή και φάνηκαν προετοιμασμένοι σε αυτό το κομμάτι. Μπορεί το 1ο δεκάλεπτο να έκλεισε με 21-15, αλλά στο γήπεδο δεν υπήρχε αμφιβολία για το ποιος θα επικρατήσει. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανσερραϊκός κλείδωσε τη  νίκη ουσιαστικά διατηρώντας την καλή άμυνα και την υπομονή στην επίθεση. 

Στο καλό φινάλε και στο χτίσιμο της διαφοράς έπαιξε ρόλο και ο Δατσιάδης που "έτρεξε" την ομάδα (η πιο αποτελεσματική λύση απέναντι στη ζώνη). 

Να σημειώσουμε ότι τα συνεχόμενα σφυρίγματα στο 2ο δεκάλεπτο σίγουρα δεν επιτρέπουν τον καλό ρυθμό. 

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν μπορούσε να αλλάξει. 

Η ανωτερότητα του Πανσερραϊκού ήταν εμφανής και το σκορ εκτοξεύθηκε από την στιγμή που ευστόχησαν και σε αρκετά τρίποντα. 

Καλή αντίδραση της ομάδας σε ένα πονηρό παιχνίδι και μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα. 

Πολύ καλή εικόνα εντός και εκτός παρκέ που άφησε αισιοδοξία ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες. 

Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές.

Coach Γ.Σ.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: