Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Β' ΕΘΝΙΚΗ (ΑΝΔΡΕΣ)

Κακιούζης: «Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά στο πνευματικό κομμάτι»

Ο Γιάννης Κακιούζης μίλησε στο SerresBasket για τη χτεσινή σπουδαία εκτός έδρας νίκη που σημείωσε ο Πανσερραϊκός ενάντια στη ΔΕΚΑ. Ο προπονητής των «λιονταριών» εξέφρασε τη γνώμη του για το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνουν οι «κόκκινοι» όταν αγωνίζονται μακριά από τις Σέρρες σε σχέση με τα ματς στο γήπεδό τους, ενώ σχολίασε και την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Σταυρούπολη:

«Μετά την ήττα από τα Πεύκα θέλαμε να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες, πράγμα που καταφέραμε χτες κόντρα στη ΔΕΚΑ.

Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ γνωρίζω τι αλλάζει στο μυαλό των παικτών όταν παίζουμε εκτός σε σχέση με όταν παίζουμε στις Σέρρες.

Έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις με τα παιδιά.

Σίγουρα όταν αγωνίζεσαι μπροστά στους φιλάθλους σου υπάρχει το "ΠΡΕΠΕΙ", για να κερδίσεις στο γήπεδό σου και να ευχαριστήσεις τον κόσμο που έρχεται να σε στηρίξει. Αυτό σου δημιουργεί μια πίεση.

Στα εκτός έδρας ο αθλητής μέσα του κάποιες φορές σκέφτεται ότι όταν παίζει ενάντια σε μια καλή ομάδα και να χάσει δεν είναι τόσο τραγικό., οπότε έχει λιγότερο άγχος.

Βέβαια προς αποφυγή παρεξηγήσεων η ευθύνη της νίκης ή της ήττας είναι η ίδια και στα εντός και στα εκτός έδρας ματς.

Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά στο πνευματικό κομμάτι ως ομάδα.

Τώρα στρέφουμε τη προσοχή μας στη Σταυρούπολη, η οποία προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και ψάχνει τη νίκη για να ανακάμψει. 

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή ο αγώνας, διότι η Σταυρούπολη παρά τη βαθμολογική της θέση είναι επικίνδυνη ως ομάδα».

*ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: