Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Β' ΕΘΝΙΚΗ (4ος ΟΜΙΛΟΣ - ΠΛΕΪ ΟΦ/1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

 «Ψυχρολουσία» στο φινάλε...

Γέφυρα - Πανσερραϊκός STIHL: 77-74

Υπερπροσπάθεια έκανε ο Πανσερραϊκός στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γέφυρα. 

Οι «κόκκινοι» παρατάχθηκαν στο παρκέ με τις γνωστές σημαντικές απουσίες του Μιλόσεβιτς (θα επανεξετασθεί η κατάστασή του Σέρβου καλαθοσφαιριστή μετά το Πάσχα), του Νικολόπουλου (ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν), αλλά και αυτή του αρχηγού Παντελή Γεωργιανού. 

Ο γκαρντ των «λιονταριών» ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες ημέρες και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τον Πανσερραϊκό στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Γιάννης Κακιούζης προσπάθησε να βρει λύσεις στα προβλήματα εκ των έσω και σίγουρα ο κόουτς των «κόκκινων» δεν μπορεί να έχει παράπονο από τους παίκτες του, αφού όσοι αγωνίσθηκαν πάλεψαν γερά μέχρι τέλους για τη νίκη.

Δυστυχώς για τα «λιοντάρια», δύο δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή του παιχνιδιού ο έμπειρος Χρυσόπουλος με εύστοχο τρίποντο από τα 8 μέτρα διαμόρφωσε το 77-74 και η Γέφυρα πανηγύρισε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το προσεχές Σάββατο οι «κόκκινοι» θα έχουν την ευκαιρία στο ΔΑΚ Σερρών «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗΣ» να φέρουν τη σειρά στα ίσια.

Διαιτητές: Ελευθεριάδης-Μαραμής-Γεωργούλης

Δεκάλεπτα: 17-15, 39-35 (ημ.), 58-51, 77-74

Γέφυρα (Τζιβάνης-Ντούλης): Κελεσίδης 2, Ζεϊμπεκης 2,  Μπάρμπας, Σαμαράς, Φόρογλου 12 (2), Χρυσόπουλος 23 (3), Σιώπης 5 (1), Κουτουξίδης 12 (1), Αλευρίδης 4, Καλαϊτζίδης 8 (1), Στράτος, Λαζάρου 8 (1).

Πανσερραϊκός STIHL (Κακιούζης): Αχτσής 5 (1), Μπανάβας 3 (1), Γρίψιος 17 (4), Χριστοδούλου 11, Κεραμάρης 9, Μάντζιος 15 (2), Πεχλιβανίδης, Χατζόπουλος, Ντίνος 14 ( 2). 

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: