Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ


 Άρης Γρεασίδης: «Μεγάλη συγκίνηση με τη παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Σιδηρόκαστρο»

Παναγιώτης Σπανός: «Το καμπ αποτελεί το κερασάκι στη τούρτα της φετινής χρονιάς»

Δύο άνθρωποι που ασχολούνται νυχθημερόν με το αναπτυξιακό κομμάτι του Ρούπελ, ο Άρης Γρεασίδης και ο Παναγιώτης Σπανός μίλησαν στο SerresBasket για το θερινό καμπ που διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο σε συνεργασία με τη "Giannakis Academy".

Άρης Γρεασίδης: «Αισθάνομαι μεγάλη συγκίνηση. Όλοι μεγαλώσαμε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να παίζει μπάσκετ στον Άρη και στην Εθνική Ομάδα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή μας και χαρά μας που τον φιλοξενούμε στο Σιδηρόκαστρο».

Ερωτηθείς αναφορικά με το πως καταφέρανε να πείσουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη να κάνει το καμπ στο Σιδηρόκαστρο ο Άρης Γρεασίδης ανέφερε τα εξής:

«Χρειάζεται πάντα να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη στιγμή. Σε αυτά τα πράγματα βοηθάνε οι γνωριμίες. Ο Παναγιώτης Σπανός ήρθε σε επαφή με το τιμ του κ. Παναγιώτη Γιαννάκη και ευοδώθηκε η διαδικασία».

Παναγιώτης Σπανός: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται στο Σιδηρόκαστρο. Θα ήθελα να τονίσω ότι στο καμπ συμμετέχουν όλοι οι προπονητές του Ρούπελ και του Πανσερραϊκού σαν συνεργαζόμενη Ακαδημία εδώ και 2 χρόνια. Είναι χαρά για εμάς.

Μαζί με τον Άρη Γρεασίδη έχουμε αναλάβει το αναπτυξιακό τμήμα του συλλόγου. Ξεκίνησε δειλά-δειλά πριν 2 χρόνια με 15 παιδιά. Σήμερα έχουμε εδώ κοντά στα 130 παιδιά.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και υπάρχει αρκετός κόσμος όχι μόνο στο Σιδηρόκαστρο, αλλά και από τις Σέρρες που λόγω της παρουσίας του coach Γιαννάκη θέλει να έρθει στην Ακαδημία και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Τόσο η τοπική κοινωνία, όσο και ο κόσμος "διψάνε" για ανθρώπους που βοηθάνε στο Μπάσκετ και όλο αυτό πιστεύω είναι κάτι που θα συμβάλλει στο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο αυτό που κάνουμε εδώ κι αρκετό καιρό.

Στο Σιδηρόκαστρο παίζανε κυρίως μπάντμιντον, αλλά με την ανδρική ομάδα στη Γ' Εθνική φτάνοντας μάλιστα να παίζει μπαράζ ανόδου, με τη συνεργασία με τον Πανσερραϊκό, με τα καμπ που γίνονται εδώ, με το συγκεκριμένο να αποτελεί το κερασάκι στη τούρτα για τη φετινή χρονιά, είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε ακόμα πιο μπροστά στο μέλλον».

ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: sport-sidirokastro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: