Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

 Τετραπλή σερραϊκή εκπροσώπηση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Πραγματοποιήθηκαν χτες σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής οι αρχαιρεσίες της Ένωσης με την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πρόεδρος επανεξελέγη ο Παναγιώτης Σταυρακάρας, ο οποίος έλαβε 20 ψήφους έναντι 15 που απέσπασε ο έτερος υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο, ο Σερραίος δικηγόρος Σπύρος Ιωαννίδης.

Ο κ. Ιωαννίδης μπορεί να έχασε στη «μονομαχία» με τον «ευνοούμενο» του Νίκου Νικολόπουλου (Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Κ.), αλλά εξασφάλισε μία θέση στο συμβούλιο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στο οποίο θα έχει ως συμπαραστάτες τον Πρόεδρο της Α.Ε.Σ., Κώστα Βέρρο, τον προερχόμενο από τους Ικάρους,  Μιχάλη Καραμπέκη και τον Νίκο Ιλανίδη, ο οποίος κάνει δυναμική επιστροφή στα μπασκετικά δρώμενα (είχε κατέλθει ως υποψήφιος και στις εκλογές της Ομοσπονδίας με την παράταξη του κ. Παπανικολάου), καταλαμβάνοντας τη προνομιούχο θέση κατόπιν κλήρωσης λόγω ισοψηφίας με τον κ. Βεζερτζή.

Οι υπόλοιποι που εξελέγησαν είναι οι: Αθανασίου Πασχάλης, Νικολόπουλος Νίκος (νυν Γ.Γ. της ΕΟΚ και παλιός πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ), Χαλκιάς Βασίλης, Παναγιωτόπουλος Δημήτρης, Στουπίδης Θανάσης και Πασσιάς Γιώργος.

Εντός της εβδομάδας το συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα με τον καθορισμό των θέσεων και των καθηκόντων των μελών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 41 εγγεγραμμένα σωματεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ δικαίωμα ψήφου είχαν τα 37, εκ των οποίων συμμετείχαν στη διαδικασία τα 35 (απείχαν η Προσοτσάνη και η Φιλία Ορεστιάδας).

Τον νομό Σερρών εκπροσωπούν 10 σύλλογοι στην Ένωση, αλλά ψήφισαν οι 9 (δεν έλαβε μέρος στη διαδικασία η ΣΙΡΙΣ λόγω του ότι δεν έχει συμπληρώσει ακόμα 3 χρόνια από την ίδρυσή της).

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: