Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 Μεγάλη πολυεπίπεδη συνεργασία μεταξύ Πανσερραϊκού και Ολυμπιακού!

 Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την επισημοποίηση της συνεργασίας των Ακαδημιών του συλλόγου, με το αναπτυξιακό πρόγραμμα, της Ακαδημίας, της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, ξεκινά η λειτουργία ενός νέου, καινοτόμου και ολοκληρωμένου προγράμματος, το οποίο έχει βασικό στόχο, την δημιουργία ενός Ελληνικού αλλά και διεθνούς δικτύου Αθλητικών Ακαδημιών μπάσκετ, με την ”PanserraikosBC-Academy” να αποτελεί επίσημα μέλος.

Με την συνεργασία στο πρόγραμμα αυτό, ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, ανοίγει τους αθλητικούς ορίζοντες στην καλαθοσφαίριση της Σερραϊκής κοινότητας, σε αγόρια και κορίτσια.

Χαρακτηριστικά Προγράμματος

• Οι ακαδημίες ελέγχονται μία φορά το τρίμηνο από την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με αξιολογήσεις και επισκέψεις, προσωπικού, στις ακαδημίες του δικτύου

• Προπονητικό επιτελείο που καταρτίζεται από αδειοδοτημένους από τη Γ.Γ.Α προπονητές καλαθοσφαίρισης, ικανούς να συμβάλουν στην ατομική και ομαδική ανάπτυξη των συμμετεχόντων

• Συνεχής επιμόρφωση του προπονητικού επιτελείου μέσω σεμιναρίων και ημερίδων με στόχο την συνεχή εξειδίκευση αλλά και τη σωστή καθοδήγηση των παιδιών.

• Παροχή υπηρεσιών διατροφολόγου, εργοφυσιολόγου, αθλητικού ψυχολόγου, φυσιοθεραπευτή και ιατρικής φροντίδας όποτε αυτή απαιτείται, επιλέγοντας πάντα εξαιρετικούς συνεργάτες.

• Εξέλιξη των αθλητών πάνω στους τομείς της τεχνική κατάρτισης, της αθλητικής ικανότητας και της πνευματικής προετοιμασίας.

• Συνεχής ανάπτυξη και θεμελίωση των βασικών δεξιοτήτων στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

• Ανάπτυξη των παιδιών στις οριζόντιες δεξιότητες (soft skills).

• Μέσω τη εκμάθησης της καλαθοσφαίρισης να διαμορφώσουν τα παιδιά σωστούς χαρακτήρες καλλιεργώντας παράλληλα τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

• Παρέχεται στα παιδιά ένα ασφαλές περιβάλλον, με λειτουργικούς και καθαρούς αγωνιστικούς χώρους, με πλήρη υλική και τεχνική υποδομή.

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα παρέχει:

Προγράμματα Βελτίωσης

Πρόσβαση με επιλεγμένους αθλητές σε δοκιμαστικές προπονήσεις της Ακαδημίας.

Πρόσβαση σε τουρνουά επίλεκτων αθλητών του συνεργαζόμενου δικτύου

Αθλητικά Events και τουρνουά

Το Χριστουγεννιάτικο Camp Επίλεκτων (όπου θα συναντιούνται οι καλύτεροι των καλύτερων από όλες τις ακαδημίες).

Το μεγάλο καλοκαιρινό The Olympiacos Academy Network Summer Tournament με την συμμετοχή όλων των συνεργαζόμενων ακαδημιών.

Αθλητικά Events και τουρνουά

Δωρεάν πρόσβαση σε επιλεγμένους αγώνες Α1

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετέχουν αθλητές και μέλη της Κ.Α.Ε Ολυμπιακός

                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια: