Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 

Siris Basketball Academy: Όμορφο φινάλε σε μια ωραία χρονιά

Ημέρα ιδιαίτερης χαράς ήταν η σημερινή για τη Siris Basketball Academy. Τα παιδιά της Ακαδημίας, οι γονείς τους, οι προπονητές και οι παράγοντες του συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν το κλείσιμο της φετινής χρονιάς.



Η αρχή έγινε από το Airdome Basketball Hall. Οι αθλητές και οι αθλήτριες της Σίρις φανέρωσαν ένα μέρος από τις αρετές τους στους μεγάλους που τους έβλεπαν από κοντά. 




Μετά το τέλος του διαγωνιστικού σκέλους στο γήπεδο, ακολούθησε το παιχνίδι στις πισίνες του ξενοδοχείου "Elpida Resort & Spa", υπό την επίβλεψη των ανθρώπων του συλλόγου.

Στη συνέχεια δόθηκαν πολύ ξεχωριστά δώρα στα παιδιά που διακρίθηκαν στις σημερινές δοκιμασίες.


Φανέλες, μπλούζες και λάβαρα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον Ολυμπιακό, τον Άρη, τον Π.Α.Ο.Κ. και τον Προμηθέα Πάτρας.



Η μπλούζα που έκανε την εμφάνισή της με την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν ένα σπέσιαλ δώρο του Έλληνα καλαθοσφαιριστή στον σερραϊκό σύλλογο.

Επίσης, μοιράσθηκαν εισιτήρια στα παιδιά για το θερινό σινεμά κι ακολούθως ήρθε η ώρα του φαγητού, με πίτσα, αναψυκτικά και γλυκά.

Στη λήξη της εκδήλωσης ο Σερραίος Ιατρός, Θάνος Μηλούσης ανακοίνωσε ότι η Siris Basketball Academy εξασφάλισε εισιτήρια για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 4 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ μεταξύ τής Εθνικής Ομάδας των Ανδρών και της αντίστοιχης της Σλοβενίας και θα οργανωθεί εκδρομή για την Αθήνα.

* Σχόλιο από SerresBasket: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Siris Basketball Academy για την ευχάριστη και απρόσμενη έκπληξη που μου επιφύλασσε στα πλαίσια της σημερινής εκδήλωσης. Τα καλά λόγια, το δυνατό χειροκρότημα των παρευρισκομένων και κυρίως των παιδιών, το αναμνηστικό-δωράκι και η δυνατότητα που μου δόθηκε να κάνω τη βράβευση ενός αθλητή της Σίρις είναι στιγμές που μένουν στο μυαλό.

Εγώ απλά με τις δυνάμεις μου προσπαθώ να προβάλλω όσο και όπως μπορώ το Σερραϊκό Μπάσκετ. Αυτός ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ο στόχος του SerresBasket.

Δεν υπάρχουν σχόλια: