Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η ιστορική Σπαρτάκ Σόφιας στις Σέρρες ως φιλοξενούμενη της Siris Basketball Academy

Την πόλη των Σερρών επέλεξε για την προετοιμασία της Ακαδημίας της η ομάδα μπάσκετ της Σπαρτάκ Σόφιας που με μεθοδικότητα επενδύει στις υποδομές της. 

Η πολυπληθής αποστολή της ιστορικής Βουλγάρικης ομάδας επέλεξε για την εννιαήμερη παραμονή της στην πόλη μας γνωστό ξενοδοχείο στη περιοχή της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων και για τις καθημερινές προπονήσεις της το υπερσύγχρονο "Airdome Basketball Hall" της Siris Basketball Academy


Πριν καν συμπληρωθούν 2 χρόνια από την ίδρυση του ΚΑΟΣ-ΣΙΡΙΣ 2021, οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν το πρώτο βήμα για την επίτευξη ενός από τους βασικότερους στόχους τους: Τον αθλητικό τουρισμό!

Ο επικεφαλής της αποστολής από τη γειτονική χώρα, κ. Ginko Vasillev, δήλωσε ότι οι περισσότεροι από 40 μικροί καλαθοσφαιριστές του που συνοδεύονται από 2 προπονητές και τον γυμναστή τους βρήκαν στις Σέρρες τις κατάλληλες συνθήκες ολοκληρωμένης προετοιμασίας για την ομάδα τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οι εγκαταστάσεις του Eplida Resort και της Siris εγγυώνται ιδανικές  παροχές για την προετοιμασία κάθε σωματείου που σέβεται το όνομά του και επενδύει στους αθλητές του. 

Τα παιδιά μας απολαμβάνουν χαρούμενα την πανέμορφη τοποθεσία σε συνδνυασμό με τις εγκαταστάσεις του εξαιρετικού γηπέδου, του γυμναστηρίου και των πισίνων, σε συνάρτηση με το φαγητό και το γενικότερο σέρβις που μας παρέχεται καθημερινά στο ξενοδοχείο».

Τέλος, αναφερόμενος στη συνεργασία του με όλο το επιτελείο του σερραϊκού συλλόγου τόνισε τα εξής: «Η φιλοξενία της διοίκησης είναι υποδειγματική, ενώ η επαφή με τους έμπειρους προπονητές σας μας ωφέλησε πολύ, διότι η Ελλάδα αποτελεί μια παραδοσιακά μια μεγάλη δύναμη στην καλαθοσφαίριση. 

Η Siris και η Spartak έχουν πολλά κοινά σημεία στη φιλοσοφία και τη λειτουργία τους, γι’ αυτό και καλέσαμε ήδη την ελληνική ομάδα σε ένα από τα τουρνουά που διοργανώνουμε ετησίως στη χώρα μας ώστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: