Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Β' ΕΘΝΙΚΗ (ΑΝΔΡΕΣ)

 Μπορείτε να το γυρίσετε; Αποδείξτε το..!

Με τη πλάτη στο τοίχο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Πανσερραϊκός αναφορικά με τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ της National League 1.

Εννιά αγώνες, εννιά τελικοί για τους «κόκκινους», οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν στο γήπεδο ότι μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση!

Πρωτίστως τα «λιοντάρια» πρέπει να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα στο έπακρο. Τέρμα οι γκέλες στο σπίτι τους!

Οι «κόκκινοι» θα δώσουν τρία ντέρμπι στο ΔΑΚ Σερρών «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗΣ», κόντρα σε Χ.Α.Ν.Θ., ΔΕΚΑ και ΓΑΣ Κομοτηνή αντίστοιχα. Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, αλλά στα δύσκολα φαίνονται οι άνδρες και οι ομάδες που διαθέτουν μέταλλο. 

Στον αντίποδα το ματς με την Ένωση Καβάλας είναι το πιο βατό βάσει της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Στους αγώνες μακριά από τις Σέρρες τα «λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν τον Μακεδονικό, την Αρετσού, τον Κ.Α.Ο.Δ., τον Ερμή Λαγκαδά και τους Μαχητές Πεύκων. 

Οι τρεις πρώτες ομάδες συγκριτικά με τον Πανσερραϊκό είναι υποδεέστερες και δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση (θα παλέψουν στα πλέι-άουτ). Όπερ σημαίνει ότι οι «κόκκινοι» πρέπει να κάνουν το 3/3 με κάθε τρόπο.

Η αναμέτρηση μέσα στον Λαγκαδά θα είναι ζόρικη, μια «αφιλόξενη» έδρα, ενάντια σε ένα σκληροτράχηλο σύνολο, αλλά... το διπλό είναι εφικτός στόχος, ενώ και η «μονομαχία» με τα Πεύκα στη Θεσσαλονίκη δεν φαντάζει εύκολη υπόθεση, όμως και σε αυτή τη περίπτωση η νίκη δεν αποτελεί όνειρο καλοκαιρινής νυκτός, αρκεί οι «κόκκινοι» να κάνουν το καθήκον τους στο παρκέ!

Ικανότητα, ταλέντο, εμπειρία, όλα αυτά τα έχει ο Πανσερραϊκός.  

Μπορείτε να το γυρίσετε; Πιστεύετε στους εαυτούς σας; 

Ήγγικεν η ώρα των πράξεων, των αποτελεσμάτων και όχι των λόγων!

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: