Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Β' ΕΘΝΙΚΗ

 Έφτασε στις Σέρρες ο Κάπελαν - Ενίσχυση και με Τσιόγκα για τα «λιοντάρια» - Αποχώρησε από τους «κόκκινους» ο Μανούσος

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σήμερα έφτασε στις Σέρρες ο Ντιέγκο Κάπελαν μετά από ένα πολύωρο υπερατλαντικό ταξίδι από το Βανκούβερ με ενδιάμεσο σταθμό τη Φρανκφούρτη.

Ο ικανότατος γκαρντ αναμένεται να προπονηθεί αύριο για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες και ο Γιάννης Κακιούζης καλείται να του κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα, έτσι ώστε ο Κάπελαν να είναι σε θέση να βοηθήσει σε κάποιο βαθμό τα «λιοντάρια» στο εντός έδρας ντέρμπι του Σάββατου με τον Φίλιππο Βέροιας (το δελτίο του αθλητή είναι έτοιμο).

Ο Πανσερραϊκός όμως προχώρησε και σε νέα μεταγραφή με την απόκτηση του Ηλία Τσιόγκα. Ο 28χρονος καλαθοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση "5" (έχει ύψος 2,02), με θητεία σε Ερμή Λαγκαδά, Μακεδονικό, Ζέφυρο, Π.Κ. Νεάπολης, Αριστοτέλη Φλώρινας, Αιολικό Μυτιλήνης και τελευταία στον Α.Ο. Αρετσού απ' όπου αποδεσμεύθηκε για να ενταχθεί στους «κόκκινους».

Αντιθέτως, παρελθόν αποτελεί από τα «λιοντάρια» ο Σάββας Μανούσος. Οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον 38χρονο σέντερ να αποχωρεί από τον Πανσερραϊκό για σοβαρούς προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: