Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΕΦΗΒΟΙ)

 Το ταξίδι συνεχίζεται για τους Πρωταθλητές της Α.Ε.Σ.

Η Α.Ε.Σ. μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχει μπροστά της άλλη μία μεγάλη πρόκληση, την συμμετοχή στη τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Εφήβων.

Η ομάδα του Νίκου Κηρύκου θα διεκδικήσει το ένα και μοναδικό εισιτήριο στους προκριματικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως τις 28 Απριλίου.

Στο ΔΑΚ Πολίχνης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» οι γαλάζιοι θα αναμετρηθούν κατά σειρά με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, με τον Ηρακλή Κοζάνης και με τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χαλκιδικής/Ευρώπη '87.


Το προφίλ των αντιπάλων της Α.Ε.Σ.


Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: Ανεδείχθη Πρωταθλητής της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ) με ρεκόρ 21 νίκες και 3 ήττες. Στο Final 4 έκανε την υπέρβαση επικρατώντας στον ημιτελικό του Πιερικού με 67-62, ενώ στον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης επιβλήθηκε του Φίλιππου Βέροιας με 66-61.

Ηρακλής Κοζάνης: Back to Back Πρωταθλητής της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΔΥΜ), με ρεκόρ 14-0. 

Στο Final 4 κέρδισε το Άργος Ορεστικό με 91-84 (Ημιτελικός) και τον Αθλητικό Σύλλογο Καστοριάς με 70-55 (Μεγάλος Τελικός).


Κ.Α.Ο.Χ./Ευρώπη '87: Πρωταθλητής εκ νέου στη Χαλκιδική (ΕΚΑΣΧ) ο Κ.Α.Ο.Χ./Ευρώπη '87, με ρεκόρ 16-0.

Ο Κ.Α.Ο.Χ. έκανε επίδειξη δύναμης στο FINAL 4 συντρίβοντας στον ημιτελικό τον Α.Ο. Πολυγύρου με 86-59, ενώ στον Μεγάλο Τελικό κατατρόπωσε τον Νέο Μαρμαρά με 118-54!

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: