Σάββατο 25 Μαΐου 2024

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ/6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

 

Και του χρόνου με υγεία και επιτυχίες!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γ.Σ. ΙΚΑΡΟΙ - ΑΤΛΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: 70-55

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΑ: 77-70

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 11

Γ.Σ. ΙΚΑΡΟΙ 10

ΗΡΑΚΛΕΙΑ 8

ΑΤΛΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 8

Σχόλιο από SerresBasket: Έπεσε σήμερα η αυλαία στο Πρωτάθλημα των Ανδρών. Ο Αστέρας Καβάλας δίκαια εξασφάλισε την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία (National League 2).

Οι Ίκαροι μολονότι δεν είχαν θέσει ως στόχο την άνοδο, εν τούτοις πάλεψαν σκληρά μέχρι τέλους, αλλά κάποια λάθη και η ατυχία τους έκοψαν τα φτερά.

Ελπίζουμε του χρόνου οι «κυανοκίτρινοι» να δυναμώσουν περισσότερο και να έχουν ως κορμό Σερραίους παίκτες, μια που η φετινή ομάδα κατά 2/3 αποτελείτο από μη ντόπιους καλαθοσφαιριστές, πράγμα στενάχωρο για το μέλλον του Σερραϊκού Μπάσκετ.

Η Ηράκλεια, το απόλυτο αουτσάιντερ του Πρωταθλήματος, έκανε τεράστια υπέρβαση, κατακτώντας την 3η θέση στη διοργάνωση!!! Ο ερχομός του Γιώργου Ασημάκη έδωσε σημαντική ώθηση στους «κόκκινους», οι οποίοι κέρδισαν με το σπαθί τους τον σεβασμό των αντιπάλων τους. Μακάρι αυτή η καλή προσπάθεια να συνεχισθεί και την επόμενη χρονιά.

Δυστυχώς, το επίπεδο στο τοπικό πρωτάθλημα, σε σύγκριση με πριν 5 χρόνια, έχει πάρει την κατιούσα. Οι άνθρωποι της ΕΚΑΣΑΜΑΘ πρέπει να δουν αυτό το θέμα με τη δέουσα προσοχή το καλοκαίρι που μας έρχεται.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: