Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Ευχαριστώ» του Ρούπελ στους φίλους της ομάδας

Παρά την στενοχώρια που επικρατεί στις τάξεις του Ρούπελ μετά την αποτυχία της ομάδας να παραμείνει στη Γ' Εθνική, οι «μπλε» εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζοντας τις θερμές τους ευχαριστίες προς τους φιλάθλους τους, οι οποίοι στήριξαν το «οχυρό» εντός κι εκτός έδρας.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Κάποιες φορές τα λόγια δεν μπορούν να αποτυπώσουν αυτά που αισθανόμαστε. Στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς, η στήριξη του κόσμου της ομάδας για εκτός έδρας αγώνα ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική με περισσότερους από 120 φιλάθλους να είναι κοντά στην ομάδα και να δημιουργούν μια εξαιρετική, κόσμια και μπασκετική ατμόσφαιρα. 


Ένα λεωφορείο γεμάτο οικογένειες και παιδιά της ακαδημίας μας ντυμένα στα χρώματα της ομάδας και δεκάδες αυτοκίνητα ανθρώπων, που τους αρέσει η ομάδα, η ατμόσφαιρα, η κουλτούρα έδωσαν ξεχωριστή ομορφιά σε έναν αγώνα που όσο και αν τον παλέψαμε, δεν τον κερδίσαμε και είμαστε λυπημένοι για αυτό αλλά και περήφανοι γιατί πετύχαμε αρκετά πράγματα τα τελευταία χρόνια και σίγουρα με αυτή την στήριξη θα τα πετύχουμε και στο εγγύς μέλλον.


Όλη την χρονιά και στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια λαμβάνουμε την μεγάλη στήριξη του κόσμου, που έβαλε στην καθημερινότητα του την ομάδα, το σήμα, τους παίχτες... Αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά και σίγουρα δεν συναντάται στις περισσότερες ομάδες αυτών των κατηγοριών. Το ευχαριστώ σε όλους εσάς είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Το "ταξίδι" συνεχίζεται και θα είμαστε όλοι μαζί, καθώς στον αθλητισμό πάντα θα υπάρχουν οι χαρές αλλά και οι λύπες.


Το Δ.Σ της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: