Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

ΠΑΙΔΕΣ (ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

 

Η Δήμαρχος Σερρών υπεδέχθη και συνεχάρη τους Πρωταθλητές που «φουλάρουν» για το Πανελλήνιο

Την παιδική ομάδα του Πανσερραϊκού που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ, υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Δημαρχείο, η Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Κεΐσογλου και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας κ. Νάσου Παπαδόπουλου.

Η Δήμαρχος καλωσόρισε τους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας, τους συνεχάρη για τη νίκη τους, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων που θα πραγματοποιηθεί στη Ξάνθη από τις 18 έως τις 22 Ιουνίου 2024.

«Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, καλή επιτυχία στους αθλητές της ομάδας του Πανσερραϊκού, οι οποίοι κατάφεραν κάτι μοναδικό για τα δεδομένα του σερραϊκού μπάσκετ, κατέκτησαν το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Οι Σέρρες, έχουν ιστορία στο μπάσκετ, γι’ αυτό και ο Δήμος Σερρών, θα συνεχίσει να επενδύει στον αθλητισμό». ανέφερε η κ. Μητλιάγκα.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Βαγγέλης Σαμαράς, ευχαρίστησε τη Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για την στήριξη, τονίζοντας ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με τα μέλη της ομάδας κι αυτό αποδεικνύεται σε κάθε αγώνα. «Όλοι είμαστε μια οικογένεια και μαζί καταφέραμε να φτάσουμε σ΄ αυτό το επίπεδο», δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν οι αρχηγοί της ομάδας Απόστολος Γκαβανόζης και Βαγγέλης Παπαδόπουλος, οι οποίοι τόνισαν ότι η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθειά της, για πολλές ακόμη επιτυχίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: