Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

 Ραγδαίες εξελίξεις στους Ικάρους: Παρελθόν ο Στέργιος Ποργιόπουλος με αιχμές προς τη διοίκηση  - Ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Μύθου!

Αιφνιδιαστικές εξελίξεις είχαμε στο «στρατόπεδο» των Ικάρων, με τον τερματισμό της συνεργασίας μεταξύ των «κυανοκίτρινων» και του Στέργιου Ποργιόπουλου και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Δημήτρη Μύθου (Α.Ο.Κ. Ίκαροι, Στρατώνι, Ερμής Λαγκαδά, Μακεδονικός, Πρωταθλητές Πεύκων), ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του τα τελευταία χρόνια στους Ικάρους ως Επικεφαλής της Ακαδημίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέως πλέον προπονητής των «κυανοκίτρινων», με ανάρτησή που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «εκτόξευσε» τα βέλη του προς τη διοίκηση του συλλόγου για τον τρόπο με τον οποίο αυτή χειρίστηκε την όλη υπόθεση αναφέροντας τα εξής:

Από την πλευρά της η διοίκηση του συλλόγου με «διαρροή» της ανέφερε ότι η απόφασή της ανακοινώθηκε στον κ. Ποργιόπουλο από τον Γενικό Αρχηγό, κ. Νίκο Αθανασίου παρουσία του Δημήτρη Μύθου.

Όσο αφορά την αλλαγή στον πάγκο των Ικάρων, η διοίκηση έκρινε ότι αυτή έπρεπε να γίνει με γνώμονα το καλό της ομάδας, για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: