Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

IKAΡΟΙ


Εν αναμονή εξελίξεων



Εβδομάδα ξεκούρασης είναι αυτή που διανύουμε για τους αθλητές των Ικάρων. Ο Στάθης Καμαράκης αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του να χαλαρώσουν λιγάκι αφού η σωματική τους καταπόνηση είναι πολύ μεγάλη ύστερα από τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένουν να πετύχουν τον στόχο της ανόδου. Από την Δευτέρα όμως οι "κυανοκίτρινοι" θα μπουν και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων, οι οποίες θα συνεχισθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου.



Σχετικά με το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Στάθη Καμαράκη με τους Ικάρους, ο πετυχημένος Σερραίος προπονητής σε επικοινωνία που είχε το serresbasket.blogspot μαζί του ανέφερε ότι περιμένει ειδοποίηση από τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Αθανασιάδη προκειμένου να συζητήσουν εφ' όλης της ύλης. Πάντως η παραμονή του στο πάγκο των "κυανοκίτρινων" πρέπει να θεωρείται δεδομένη μετά και από την εκπληκτική φετινή χρονιά.



Όσο αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό ο coach των Ικάρων επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι υπεύθυνοι της ομάδας θα κινηθούν για την απόκτηση παικτών που αγωνίζονται στις θέσεις: 1-3-5. Ο Στάθης Καμαράκης τόνισε ότι και στην επόμενη σεζόν οι Ίκαροι θα βασισθούν στον κορμό των Σερραίων καλαθοσφαιριστών, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με παίκτες που γνωρίζουν καλά την Α2 και είναι έμπειροι, αφού από το υπάρχον υλικό μόνο ο Θανάσης Τοπούζης και ο Χάρης Βοϊβατόπουλος έχουν παραστάσεις από την Α2. Επιπροσθέτως ο τεχνικός ηγέτης των Ικάρων αποκάλυψε ότι έχουν εντοπισθεί οι υποψήφιοι στόχοι και μάλιστα για κάθεμια από τις προαναφερθείσες θέσεις υπάρχουν 5-6 εναλλακτικές επιλογές.


Ο κ. Καμαράκης γνωστοποίησε ότι κατά πάσα πιθανότητα κάποιοι αθλητές θα αποτελέσουν παρελθόν από τους Ικάρους, αλλά άφησε ένα παραθυράκι ανοικτό για την παραμονή τους υπογραμμίζοντας ότι εφόσον οι αθλητές δείξουν όρεξη και θέληση στις μεταβατικές προπονήσεις του Ιουνίου τότε τίποτε δεν αποκλείεται.



* Πηγή - Φωτό: www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: