Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Προβλήματα... προβλήματα

Μόνο το Σιδηρόκαστρο κατάφερε να αποσπάσει το ροζ φύλλο αγώνος, αφού τόσο η Ηράκλεια όσο και ο Πανσερραϊκός τα βρήκαν "σκούρα" κόντρα σε Αγία Βαρβάρα και Θύελλα Φερών αντίστοιχα.


Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Μακεδόνες Κρηνίδων: 65-57

Δυο σημαντικούς βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Κοσμά Ιωαννίδη. Οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν δίχως τους Τσανάκα, Αβραμίδη, Παρίση και Μπουτάκογλου (ασθενείς και τραυματίες) και συνάντησαν αρκετά προβλήματα απέναντι στους ουραγούς Μακεδόνες με το ημίχρονο να λήγει 32-30.

Στην επανάληψη το Ρούπελ έδειξε πιο συγκεντρωμένο στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και εξασφάλισε τη νίκη.


Αγία Βαρβάρα - Ηράκλεια: 65-57

Το κακό πρώτο ημίχρονο στοίχισε σε πολύ μεγάλο βαθμό στην Ηράκλεια που υπέστη δεύτερη σερί ήττα αυτή την φορά από την ισχυρή Αγία Βαρβάρα. Το συγκρότημα του Σπύρου Ιωαννίδη προσπάθησε στην επανάληψη να αλλάξει το σκηνικό του αγώνα και 1:09 πριν το τέλος μείωσε στο -6. Παρόλα αυτά οι Καβαλιώτες εκμεταλλευόμενοι και τον παράγοντα έδρα έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Έκπληξη αποτέλεσε η συμμετοχή στον αγώνα του Κώστα Σίσκου, ο οποίος πήρε άδεια από την μονάδα του στην Καλαμάτα και ενίσχυσε όσο μπόρεσε ,παρότι απροπόνητος, τους "κόκκινους".


Θύελλα Φερών - Πανσερραϊκός: 84-52

Με σύνθεση ανάγκης έπαιξε ο Πανσερραϊκός κόντρα στην Θύελλα Φερρών. Ο Βασίλης Χρυσανθίδης είχε μόνο εννιά παίκτες στην διάθεσή του, λόγω ασθενειών και εξετάσεων που είχαν οι υπόλοιποι αθλητές. Μαλιστα από τους εννιά παίκτες που έλαβαν μέρος στη συνάντηση οι έξι είναι γεννηθέντες το 1993.

Ως εκ τούτου τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τα "λιοντάρια" και η Θύελλα άδραξε την ευκαιρία και κατέκτησε τη νίκη με χαρακτηριστική άνεση.


AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗ - ΦΙΛΙΑ ΓΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: 63-73

ΘΥΕΛΛΑ ΓΑΣ ΦΕΡΩΝ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΜΓΣ: 84-52

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΒ - ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Α.Ο.: 65-57

ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΚΑΒ: 92-75

ΡΟΥΠΕΛ ΑΓΣ ΣΙΔ/ΣΤΡΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ: 65-57

ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΕ ΜΓΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΟ ΑΛΕΞ/ΠΟ: 66-34



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 14

ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ 13

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ 12

ΗΡΑΚΛΕΙΑ 12

Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 11

ΡΟΥΠΕΛ 10

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 9

ΑΡΙΩΝ 9

ΠΑΝΣΕΡΡΡΑΪΚΟΣ 9

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 8

ΦΙΛΙΑ 7

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 6

* ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 1 ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

** ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28-29/11/2009): ΗΡΑΚΛΕΙΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ, ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ - ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: